Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

5E0A2712 Min

Natuur & bos suite

Tarieven & beschikbaarheid

De Natuur- en Bos Suites verwelkomen u in een warme en luxueuze ambiance, met de aanwezigheid van nobele materialen zoals gouden blad of kruidendouchewanden, vogelnestbedden, waterdampvuren en boomwortels. Hun uitzonderlijke luxe niveau biedt een werkelijk unieke ervaring in prestigieuze suites. Het uitzonderlijke “SAVOIR BED” beddengoed, op ambachtelijke wijze vervaardigd, belooft een heerlijke nachtrust. Met een grootte variërend van 25 tot 35 vierkante meter zijn deze kamers perfect voor stellen die op zoek zijn naar een ontspannend moment in het rustgevende bubbelbad en de rustige en serene omgeving. Onze nieuwe Natuur- en Bos Suites heten u welkom in een warme en innovatieve ambiance, met twee verschillende atmosferen. De Natuur suites bieden lichtere en neutrale tinten, terwijl de Bos suites donkerdere en cocooning tinten hebben. Elke suite heeft een andere naam, zoals de Herten Suite, de Natuurreservaat Suite, de Bayehon Suite en meer. U zult regionaal hout, boomwortels, open haarden, op maat gemaakte bedden die zijn afgestemd op elk thema, en oude wandtapijten ontdekken, en nog veel meer.

Maat vanaf 25 naar 35 m²
Voor maximaal 2 mensen
Televisie
Telefoon
Kledingkast
Gratis wifi
XXL bed
Natuur- en bossfeer
Airconditioning
Massagebad
Sensationele douche
Woonkamer
Haard
Minibar (thee, koffie, frisdrank…)
Welkomstpakket (thee, koffie, water)
Veilig
Conciërge
Wasserette

Veel Gestelde Vragen

Als u wilt ontspannen in een groot bad, raad ik aan om te kiezen uit de Classic Suites, de Nature & Forest Suites of de Top Suite. Deze kamertypes bieden doorgaans ruime en luxe badruimtes, zoals diepe ligbaden of bubbelbaden, zodat u volledig kunt ontspannen.

De kamers moeten om 11.00 uur worden vrijgegeven voor het uitchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een late check-out en tot 13.00 uur in de kamer blijven.

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur voor het inchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een vroege incheckoptie en de kamers vanaf 13.00 uur betreden.

Alle kamers hebben een minibar die inclusief is of beschikbaar is tegen een extra vergoeding, afhankelijk van het kamertype, behalve de Classic Double Kamers die geen minibar hebben.

Alle suites zijn inclusief badsets. Indien dit niet het geval is, kunnen ze worden gehuurd tegen een toeslag van 22€ per persoon.

Niet alle kamers hebben voldoende ruimte hiervoor. We raden aan om contact op te nemen met onze receptionisten of te kiezen voor de Superior Double Kamer of de suites, die een comfortabele ruimte bieden voor deze aanvraag.

De Classic Double Kamers en Superior Double Kamers hebben geen airconditioning, echter, alle andere kamers zijn voorzien van airconditioning.

Verbeter uw verblijf

Onvergetelijke herinneringen