fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Ons restaurant

5E0A2965-1-800X800 (1)

Een gastronomisch restaurant in de Belgische Ardennen

Terroir en creativiteit

In het hart van de Belgische Ardennen heet ons etablissement u welkom voor een onderdompeling in smaak. Elk zorgvuldig bereid gerecht weerspiegelt de authenticiteit van regionale producten en de expertise van onze chef-kok Tristan. Op het Domaine des Hautes Fagnes leggen we de nadruk op de verfijnde Franse keuken, met een modern tintje om je zintuigen te prikkelen. En als je zin hebt om de ervaring uit te breiden, heeft onze brasserie in Ovifat nog meer culinaire verrassingen voor je in petto.

Houd er rekening mee dat het restaurant van maandag tot en met woensdag gesloten is (met uitzondering van schoolvakanties), zodat we je de best mogelijke ervaring kunnen bieden wanneer we elke donderdag weer opengaan.

Authentieke smaken op het Domaine des Hautes Fagnes

Een gastronomische reis

Er gaat niets boven het genot van delicate gerechten in de weelderige omgeving van ons gastronomische hotelrestaurant in de Belgische Ardennen. De precisie van ons menu, met aandacht voor de seizoenen, zorgt voor een rijkdom aan smaken in elke hap. Voor wie een gevarieerd aanbod wil ontdekken, onderscheidt het Domaine des Hautes Fagnes zich ook door zijn gevarieerde catering, die iedereen een ongeëvenaarde smaakervaring garandeert. Gasten die al dan niet in het hotel verblijven, worden verzocht hun tafels zo snel mogelijk te reserveren bij onze receptie op info@dhf.be.

Ontdek ons menu Het drankenmenu
Een Gastronomisch Gerecht Van Groenten En Blokjes Vis

Waarom direct boeken ?

Op deze officiële website

Beste tarief
Profiteer van de beste directe prijzen
Mooiste kamer
Ontvang de populairste kamers
Meer beschikbaarheden
Vind je data gemakkelijker

Ontdek onze uitzonderlijke tafels bij Ovifat

Ons restaurant in Ovifat, genesteld in het hart van de Belgische Ardennen, is veel meer dan een plek om te eten: het is een uitnodiging om de rijkdommen van het land te vieren. Elk gerecht weerspiegelt een strenge selectie van lokale producten, een combinatie van authenticiteit en versheid. Ons team streeft ernaar om de Franse culinaire tradities in ere te houden, wat garant staat voor een onvergetelijke dinerervaring.

 

Een unieke sfeer voor uw maaltijden

Naarmate de seizoenen veranderen, past het restaurant van Domaine des Hautes Fagnes zich aan om een reeks smaken aan te bieden in harmonie met de omringende natuur. In onze zoektocht naar uitmuntendheid combineert de creativiteit van onze chef-kok met de kwaliteit van regionale ingrediënten om je uitzonderlijke gerechten te bieden. Of het nu gaat om een romantisch diner, een zakenlunch, een banket of andere feestelijkheden, ons etablissement past zich aan elke gelegenheid aan om uw culinaire moment onvergetelijk te maken.

Een complete culinaire ervaring bij Ovifat

Een unieke smaakreis

In ons restaurant in Ovifat willen we niet alleen buitengewone gerechten serveren, maar ook een complete culinaire ervaring creëren. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je laatste hap, is elk detail ontworpen om je mee te nemen op een unieke gastronomische reis. Onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart is ontworpen om elk gerecht aan te vullen en je eetervaring te verrijken. En als je van koffie houdt, rond dan je maaltijd af met onze selectie ambachtelijke koffie en thee.

Culinaire ontsnapping en ontspanning

De perfecte harmonie voor een complete ervaring

Ons restaurant in Ovifat overstijgt het eenvoudige begrip dineren en wordt een toevluchtsoord waar welzijn en het genot van de zintuigen centraal staan. Waarom neemt u na een heerlijke maaltijd niet even de tijd om te ontspannen en te genieten van onze andere diensten? Je kunt je culinaire ervaring uitbreiden terwijl je geniet van de warmte en verfijning van ons landgoed.