fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Le Domaine des Hautes Fagnes

Scrol naar de hoofdinhoud

Ontdek

Een buitengewone ervaring

Hotel, Wellness, Seminars & Restaurant

In het hart van de Belgische Ardennen

Domaine-Des-Hautes-Fagnes-Extérieur-Neige

Ontdek het natuurlijke paradijs van Domaine des Hautes Fagnes & Spa, een luxueus 4-sterrenhotel in het hart van het natuurreservaat van de Hoge Venen. Dompel jezelf onder in een betoverende omgeving omringd door de pracht van de natuur.

Ons etablissement biedt keuze uit 70 comfortabele kamers en twee uitzonderlijke restaurants: een smakelijke brasserie en een verfijnd Frans restaurant. Laat je verwennen in ons wellnesscentrum binnen en buiten, of trakteer jezelf op momenten van pure ontspanning in ons behandelcentrum. Op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende speciale evenement? Onze seminarieruimte is perfect voor bruiloften en allerlei soorten evenementen.

Sep Forest

Een overzicht

What's up ?

5E0A2221 2 1
Ontsnappen
Les Fagnes
5E0A3042 Min
Restaurant
Les Fagnes

Waarom direct boeken ?

OP DEZE OFFICIËLE WEBSITE

BESTE TARIEF
Profiteer van de beste prijs als u direct boekt
BESTE TARIEF
MOOISTE KAMERS
Krijg de meest gevraagde kamers
MOOISTE KAMERS
MEER BESCHIKBAARHEID
Vind gemakkelijker uw data
MEER BESCHIKBAARHEID

Ontsnap naar een natuurgebied

EEN PRACHTIGE STREEK IN BELGIË

De nieuwsbrief

ONZE AANBIEDINGEN EN TIPS ALS EERSTE

RGPD
Facetune 26 07 2023 00 49 02 Min

In het hart van de Belgische Ardennen in Ovifat

Een familiebedrijf.

Geniet van een uitzonderlijk verblijf in het hart van de Hoge Venen, waar de natuur op elk moment aanwezig is om u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Het verhaal lezen

Boek nu en laat u betoveren door de magie van het Domein van de Hoge Venen & Spa. Laat ons u een ontroerend verhaal vertellen: dat van de familie Petta, die met moed en vastberadenheid uit Italië is gekomen om hun 5 kinderen een betere toekomst te bieden. In 1970 verlieten Filomena en Michele Petta hun geboorteland, de regio Molise, om fatsoenlijk werk te vinden en hun gezin op te voeden.

Het harde werk van meneer Petta in de mijnen en het naaitalent van Nonna Filomena hebben hun vruchten afgeworpen. De Petta-groep is ontstaan in de jaren 1990, met meerdere bedrijven en meer dan 400 werknemers.

In 2009 begon het hotelavontuur toen de familie een verlaten etablissement te koop vond. Ondanks de uitdagingen en hun gebrek aan ervaring in de hotelsector, heeft de familie Petta de uitdaging met passie aangenomen. Pauline Petta speelde een sleutelrol in deze transformatie, van het keukenwerk tot het management.

Het DHF is veel meer dan een hotel: het is een warm familiebedrijf dat met trots 80 mensen in dienst heeft en de titel draagt van het hoogste hotel in België. Een verhaal van doorzettingsvermogen, succes en familiale liefde.