fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Img 1308

Teambuilding

Teambuilding Ervaring in de Ardennen

Geniet van een teambuilding die de grenzen van het gewone overstijgt. Het is een kans om een blijvende teamcohesie te smeden door middel van activiteiten in de Hoge Venen.

Versterk uw teamcohesie

Niet ver van ons 4-sterrenhotel, waar u uw seminars kunt organiseren, is er een breed scala aan buitenactiviteiten beschikbaar.

Ontdek de groepsdynamiek door middel van een reeks activiteiten in de Hoge Venen die speciaal zijn ontworpen om de teamcohesie te versterken. Van wandelen tot wijnproeverijen, via sportieve en culturele activiteiten, de Ardennen zitten vol met unieke kansen om de banden binnen uw team te versterken.

Voordelen van een teambuilding in de Ardennen

Het organiseren van uw teambuilding in het Domaine des Hautes Fagnes biedt tal van voordelen:

 • Een inspirerende natuurlijke omgeving : Geniet van de natuurlijke schoonheid van het Ardennenlandschap om creativiteit te stimuleren en een productieve denksfeer te bevorderen.
 • Versterkte teamcohesie : De activiteiten in de regio bevorderen communicatie, wederzijds vertrouwen en samenwerking binnen het team.
 • Een breuk met de routine : Een andere omgeving dan het kantoor helpt om de routine te doorbreken en nieuwe energie in de groep te brengen.
 • Het ontwikkelen van relaties : Ontspannen en gezellige momenten buiten de professionele context bevorderen de relatievorming tussen teamleden.
 • Moderne infrastructuur : ons etablissement biedt moderne faciliteiten om seminars te organiseren. Vergaderruimtes uitgerust met audiovisuele apparatuur zijn beschikbaar om productieve werksessies te garanderen.

Het Domaine des Hautes Fagnes, de ideale bestemming voor teambuilding in de Ardennen

In het hart van de Belgische Ardennen biedt het Domaine des Hautes Fagnes u de mogelijkheid om seminars of bedrijfsfeesten te combineren met teambuilding activiteiten. U geniet dus van een complete en aangename ervaring.

Na productieve werksessies in onze moderne faciliteiten hebben de deelnemers de kans om te ontspannen en dichter bij elkaar te komen tijdens activiteiten in de omgeving, zoals verkwikkende wandelingen in de Hoge Venen, sportieve activiteiten of momenten van culturele ontdekking.

Kweek camaraderie

Bied uw team de kans om gezellige momenten te delen in de warme sfeer van onze bar en restaurant. Of het nu gaat om een welkomstlunch of een uitgebreider diner, onze bar en restaurant bieden de perfecte setting om een sfeer van camaraderie en uitwisseling binnen uw team te cultiveren.

Activiteiten voor uw teambuildingdag in de Ardennen :

De Ardennen bieden een spectaculaire natuurlijke omgeving voor onvergetelijke teambuilding activiteiten. Of u nu de banden binnen uw team wilt versterken of samenwerking wilt bevorderen, de gevarieerde opties van deze regio zullen ieders smaak bevredigen.

 • Karting : Ga snel en voel de adrenaline door spannende kart races. Dit bevordert vriendschappelijke concurrentie en teamspirit.
 • Railbike : Laat je meeslepen door een unieke ervaring door de regio te verkennen met railbikes. Het is een leuke activiteit die samenwerking vereist om samen te duwen en te trappen.
 • Helikoptervlucht : Geef uw team een adembenemend uitzicht op de Ardennen met een helikoptervlucht. Dit zal onvergetelijke herinneringen creëren en een gevoel van gedeelde camaraderie bevorderen.
 • Wijnproeverij : Ontdek de lokale smaken door deel te nemen aan een wijnproeverij uit de regio. Dit biedt niet alleen een gastronomische ervaring, maar ook een moment van ontspanning en uitwisseling tussen collega’s.
 • Mixologie workshop  : Test de creativiteit van uw team door deel te nemen aan een mixologie workshop. Leer unieke cocktails maken en ontwikkel uw samenwerking terwijl u plezier heeft.
 • Ontdekking van het kasteel van Reinhardstein : Duik in de geschiedenis en cultuur van de regio door het majestueuze kasteel van Reinhardstein te bezoeken. Deze culturele ontdekking zal de verbinding tussen uw teamleden versterken.
 • E-scoot : Kies voor een modern avontuur door de Ardennen te verkennen met e-scooters. Deze leuke en milieuvriendelijke activiteit bevordert de samenwerking terwijl uw team op een innovatieve manier van het landschap kan genieten.

Deze activiteiten stellen u in staat om een stimulerend en compleet teambuilding programma te creëren waarmee uw team dichter bij elkaar kan komen, kan ontspannen en blijvende herinneringen kan maken.

Organiseer uw teambuilding in de Belgische Ardennen

Met onze inzet om zowel een werkomgeving als ontspanning te bieden, bieden wij bedrijven een unieke kans om hun teamgeest te versterken terwijl ze genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio.

Boek nu uw bedrijfsdag !