Winkelmand

Wellnesscentrum

In het hart van de natuur van de Ardennen voor een natuurlijke vernieuwing. Een wellnesscentrum die is aangepast aan uw ontspanning en rust, alleen, met z’n tweeën of met vrienden.
Het wellness center bezit twee eigenschappen: intiem en vriendelijk ! Alles is bedacht, ontworpen, ontwikkeld om een moment van puur welzijn te kunnen aanbieden: een overdekt zwembad volledig gerenoveerd, 2 nieuwe sauna’s, een hammam en een bubbelbad, dit alles gecombineerd met design en technologie. Ontdek buiten onze gloednieuwe infrastructuur, waaronder een infraroodcabine, een sauna en een bubbelbad in de buitenlucht.

Onze nieuwe cabines zullen uw vijf zintuigen wakker maken voor schoonheids-, ontspannings- en wellnessbehandelingen. Alles is bedacht en gecreëerd om u een optimaal welzijn te garanderen voor een Thalasso of een wellnessverblijf.

Ontdek het wellnesscenterRaadpleeg onze tarieven hier

Zwembad

Een prachtig ruim zwembad.

Het zwembad is volledig opnieuw ontworpen met het nieuwe spacentrum. U zult genieten van een aangenaam moment terwijl u de natuur in de buitenlucht bewondert. De toegang tot de kinderen is beperkt volgens nauwkeurige schema's (van 18 tot 22 uur), om een stilte en een rust in het wellnesscentrum te behouden.

Sauna

Een moderne sauna

Een sauna is ook aanwezig in ons wellnesscentrum.. De sauna is de plek waar u kunt genieten van een droog warmtebad, met temperaturen van 70 tot 100 °. De sauna werd meer dan 2000 jaar geleden in de Scandinavische landen geboren. Het wordt aanbevolen voor mensen die volledig welzijn zoeken. Inderdaad, het helpt de zenuwen te kalmeren en stress te achterhalen. Het helpt ook bij het verlichten van gewrichtspijn. Tot slot wordt de sauna dermatologisch gebruikt: het laat uw lichaam en huid toe om giftige stoffen te verwijderen en schoon te maken. Om maar te zwijgen over het medische aspect van de sauna: het verhoogt de bloedcirculatie en vermindert de effecten van verkoudheid.

Hammam

Schoon en ontwerp

Ook wel "Turks bad" genoemd, de hamam, is een nat stoombad, met temperaturen van 40 tot 50 °. Het zorgt er met name voor dat de spieren ontspannen en voorkomt zo spierblessures zoals pijntjes, micro-tranen, ligamentpijn en anderen. De hammam zorgt door de luchtvochtigheid voor een totale decongestie van de bronchiën. Eindelijk, de hamam dient om je in een diep welzijn te dompelen, positief voor de slaap. Helemaal niet, u zult ontspannen in ons wellness-centrum op de top van de Hoge Venen!

2 Bubbelbadden

Een comfortabel moment

Wat zou een wellnesscentrum zijn zonder een comfortabel bubbelbad?
Dus bieden wij u een bubbelbad vrij modern en vooral heel leuk. U zult zeker genieten van het spacentrum van het Domaine des Hautes Fagnes!

3 ontspanningsruimtes

Met een prachtig uitzicht op het park.

Behandelingen & Massages

Laat je verwennen

Laat je verwennen
Op zoek naar een massage? Moet je ontspannen? Onder de lichaamsbehandelingen die worden aangeboden door het Vita Natura Wellness Center, is massage zonder twijfel een van de meest gewaardeerde behandelingen.
Massage wordt lange tijd beschouwd als een bron van welzijn en zenheid. In die tijd gebruikten onze voorouders hen om de spieren te laten rusten na intense inspanningen.

Op Domaine des Hautes Fagnes, een hotel in het hart van de natuur en de Belgische Ardennen, is massage een van onze specialiteiten. U vindt in ons menu met behandelingen de beste massages
Onze schoonheidsspecialisten staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij uw keuze uit de massages aangeboden in onze Tarief. Mis deze unieke kans om te ontspannen in het hart van de Belgische Ardennen niet. Moment van ontspanning verzekerd

Ontdek

De video van het wellnesscentrum

7 dagen/7

 • Maandag :
 • Dinsdag :
 • Woensdag :
 • Donderdag :
 • Vrijdag :
 • Zaterdag :
 • Zondag :
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00
 • 09h00 – 18h00

Onze filosofie

Wij bieden u de beroemde Franse cosmetica lijn “Thalgo” voor uw gezichtsverzorging. Thalgo heeft meer dan 50 jaar ervaring en is uitgegroeid tot de wereldleider in professionele marine cosmetica.

Op het gebied van lichaamsverzorging bieden wij u ons gamma “BY DHF” producten aan, 100% natuurlijk en exclusief vervaardigd in het regionale atelier COPAIBA INSTITUT. Vind de essentie van de producten van het land van de Fens in ons BY DHF assortiment.

Zorgvuldig ontwikkeld

Toen we in 2018 ons nieuwe wellnesscentrum ontwierpen, bedachten we hoe we u maximaal comfort konden bieden met behoud van de weelderige omgeving van de Ardennen en de Venen. Deze zal in 2023 worden uitgebreid en belooft veel nieuwe functies.

Plezier in verandering

Het Wellness Centre beschikt over 8 behandelkamers, waaronder 3 duo-kamers met douche. Deze laatste zijn uitgerust met verwarmingslampen, sterrenhemels en microlampen om uw behoefte om los te laten te wekken. De massagetafels zijn op maat gemaakt voor uw ultieme comfort. Wij wilden maar één ding: het beste op het gebied van ontspanning en welzijn.

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken