Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Img 0929

De top suite, “Domaine des Hautes Fagnes,” is onze signatuursuite en vertegenwoordigt het summum van prestige. Met een oppervlakte van 40 vierkante meter is deze suite ideaal voor stellen die een speciaal moment willen vieren of voor iedereen die een tijdloze ervaring zoekt. De suite is voorzien van prachtige materialen, waaronder douchewanden met gouden bladeren, een bubbelbad, waterdampvuren, regionale stenen en berkenbomen uit onze tuin, waardoor een hemelse ambiance ontstaat. Ons luxueuze “SAVOIR BED” beddengoed zorgt voor een verkwikkende nachtrust. Daarnaast biedt deze suite een unieke interactieve show van 3 minuten, waarbij natuurthema’s worden getoond op de beschikbare schermen. Deze innovatieve functie, een primeur in België, zal u verrassen en al uw zintuigen prikkelen.

40 m² grootte
Voor maximaal 2 mensen
Televisie
Telefoon
Kledingkast
Gratis wifi
XXL bed
Bosrijke sfeer
Airconditioning
Massagebad
Sensationele douche
Woonkamer
Haard
Minibar (thee, koffie, frisdrank…)
Welkomstpakket (thee, koffie, water)
Veilig
Conciërge
Wasserette
Interactieve suite
Verras interactieve show

Veel Gestelde Vragen

Als u wilt ontspannen in een groot bad, raad ik aan om te kiezen uit de Classic Suites, de Nature & Forest Suites of de Top Suite. Deze kamertypes bieden doorgaans ruime en luxe badruimtes, zoals diepe ligbaden of bubbelbaden, zodat u volledig kunt ontspannen.

De kamers moeten om 11.00 uur worden vrijgegeven voor het uitchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een late check-out en tot 13.00 uur in de kamer blijven.

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur voor het inchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een vroege incheckoptie en de kamers vanaf 13.00 uur betreden.

Alle kamers hebben een minibar die inclusief is of beschikbaar is tegen een extra vergoeding, afhankelijk van het kamertype, behalve de Classic Double Kamers die geen minibar hebben.

Alle suites zijn inclusief badsets. Indien dit niet het geval is, kunnen ze worden gehuurd tegen een toeslag van 22€ per persoon.

Niet alle kamers hebben voldoende ruimte hiervoor. We raden aan om contact op te nemen met onze receptionisten of te kiezen voor de Superior Double Kamer of de suites, die een comfortabele ruimte bieden voor deze aanvraag.

De Classic Double Kamers en Superior Double Kamers hebben geen airconditioning, echter, alle andere kamers zijn voorzien van airconditioning.

Verbeter uw verblijf

Onvergetelijke herinneringen