Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Voorwaarden cadeaubonnen

Beste klant,

Gefeliciteerd met de ontvangst van uw cadeaubon.

Lees onze boekings- en gebruiksvoorwaarden aandachtig door, zodat u optimaal kunt genieten van uw bezoek aan ons etablissement.

Als u een cadeaubon hebt voor toegang tot het wellnesscentrum en/of behandelingen:

Neem telefonisch contact op met het wellnesscentrum op 080/44 69 87 van 9u tot 15u of stuur een e-mail met je data en het nummer van de cadeaubon naar wellness@dhf.be.

Als je een cadeaubon hebt voor een verblijf in het hotel:

Neem ALLEEN contact op met de reserveringsafdeling via e-mail met je data en het nummer van de cadeaubon naar info@dhf.be.

Voordat je aankomt:

Zorg ervoor dat je cadeaubon is aangekondigd op het moment van reserveren, bonnen die niet van tevoren zijn aangekondigd worden automatisch geweigerd bij het inchecken.

Neem je papieren cadeaubon mee; er mogen geen handmatige aantekeningen op staan. Als deze vergeten of onleesbaar is, zal deze bij het inchecken opnieuw in rekening worden gebracht.

Lees de dag voor je verblijf alle informatie op deze pagina om op de hoogte te blijven. Omstandigheden in verband met gezondheidscrises, slecht weer, enz. kunnen buiten onze controle om veranderen.

Onze algemene voorwaarden :

  • Al onze cadeaubonnen zijn geldig vanaf 1 mei 2023 (de datum kan worden gewijzigd afhankelijk van quota).
  • Alle cadeaubonnen die zijn gekocht of ontvangen tussen 1 maart 2020 en 22 maart 2021 kunnen worden verlengd door contact op te nemen met de receptie op het volgende adres: info@dhf.be.
  • De voorwaarden “Geldig op weekdagen, weekends, feestdagen, bank holiday eves, Valentijnsdag periode, Kerstperiode” blijven van toepassing ondanks de verlenging van de cadeaubon.
  • Alle vouchers die worden gekocht tijdens Black Friday, Cyber Monday, Kerstmis en Oud & Nieuw, of tegen een gereduceerd tarief zijn alleen geldig van zondag tot en met donderdag (met uitzondering van feestdagen, de vooravond van feestdagen, schoolvakanties behalve in de zomer).
  • Vouchers kunnen niet worden gecombineerd of gerestitueerd (Covid of omstandigheden buiten onze controle).
  • Wij accepteren een quotum van 5 vouchers per dag voor de totaliteit van onze interne beschikbaarheid voor eenpersoons-, tweepersoons- en familiekamers (en dit ondanks de beschikbaarheid aanwezig in het etablissement).
  • We accepteren een quotum van één voucher per dag van onze totale interne beschikbaarheid voor superior tweepersoonskamers en suites (en dit ondanks de beschikbaarheid aanwezig in het etablissement).
  • Gezien de grote vraag van onze klanten raden we je aan om 2 maanden de tijd te nemen voor het boeken van je verblijf.

Op vrijdag, zaterdag en zondag (feestdagen, de dag voor feestdagen, schoolvakanties) wordt een quotum van twee bonnen geaccepteerd in het wellnesscentrum om het wellnesscentrum niet overvol te maken.

Als reactie op de gezondheidscrisis hebben we regels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen met een cadeaubon op een prettige manier wordt ontvangen, met respect voor het aantal mensen in onze verschillende afdelingen, voor de veiligheid van iedereen.

Bedankt voor uw geduld en tolerantie.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen 😊

Onder voorbehoud van een maandelijks quotum behoudt het hotel zich het recht voor om deze voucher op basis hiervan te accepteren of te weigeren.

Snelle levering
Je ontvangt je cadeaubon binnen 24 uur per e-mail of binnen 48 uur per post.
Veilige betaling
We gebruiken de veiligste betaalmethoden op de markt.
Geldig voor 1 jaar
De cadeaubon is 1 jaar geldig na aankoop.