fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Chambre Double Classique 1

Klassieke tweepersoonskamer

Tarieven & beschikbaarheid

Op het Domaine des Hautes Fagnes zult u zich thuis voelen. Aan elk detail is gedacht om van uw kamer een echte cocon te maken, waarin u zich op uw gemak en in vrede zult voelen.

Met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, nodigt de pure en natuurlijke stijl u uit om te rusten en te ontspannen. De meeste van onze kamers hebben uitzicht op de tuin. De stilte die rond het hotel heerst, staat garant voor een rustgevende nacht.

Maat vanaf 15 naar 18 m²
Voor maximaal 2 mensen
Televisie
Telefoon
Kantoor en briefpapier
Kledingkast
Gratis wifi
Anti-mijt vloermat
Bad of douche
Welkomstpakket (thee, koffie, water)
Veilig

Veel Gestelde Vragen

De kamers moeten om 11.00 uur worden vrijgegeven voor het uitchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een late check-out en tot 13.00 uur in de kamer blijven.

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur voor het inchecken. Echter, tegen een toeslag van 50€, kunt u kiezen voor een vroege incheckoptie en de kamers vanaf 13.00 uur betreden.

Alle kamers hebben een minibar die inclusief is of beschikbaar is tegen een extra vergoeding, afhankelijk van het kamertype, behalve de Classic Double Kamers die geen minibar hebben.

Alle suites zijn inclusief badsets. Indien dit niet het geval is, kunnen ze worden gehuurd tegen een toeslag van 22€ per persoon.

Niet alle kamers hebben voldoende ruimte hiervoor. We raden aan om contact op te nemen met onze receptionisten of te kiezen voor de Superior Double Kamer of de suites, die een comfortabele ruimte bieden voor deze aanvraag.

De Classic Double Kamers en Superior Double Kamers hebben geen airconditioning, echter, alle andere kamers zijn voorzien van airconditioning.

Verbeter uw verblijf

Onvergetelijke herinneringen

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ullamcorper eget risus porttitor volutpat. Curabitur pretium euismod convallis. Cras sit amet tellus et ligula imperdiet vulputate. Vestibulum eget maximus lectus. Sed rutrum erat ut diam egestas, quis aliquam purus tempus.