Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Banket en festiviteiten

Copy Of 5352B0Eb-5186-40C2-83A2-027A0527B82E-Min

Een unieke trouwzaal in België

Ongeëvenaarde ervaring

Trouwen in het hart van de natuur is een unieke en gedenkwaardige ervaring en biedt een betoverende sfeer voor jullie verbintenis. De natuur verandert zichzelf in de perfecte achtergrond voor jullie bruiloft en creëert tijdloze herinneringen.

Trouwen in de natuur biedt ook de mogelijkheid om je dierbaren te verwelkomen in een warme en ontspannen sfeer, met eindeloze mogelijkheden voor personalisatie om jullie stijl en visie te weerspiegelen.

Elk seizoen biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Beleef deze diepgaande ervaring door jullie liefde te koppelen aan de omgeving die jullie omringt en creëer een buitengewone gebeurtenis met een verandering van omgeving.

Bied je gasten comfort en gezelligheid

Als je een evenement organiseert, of het nu een feest, een bruiloft of een conferentie is, kun je je gasten een hotelkamer aanbieden zodat ze in alle rust kunnen ontspannen en uitrusten, zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe ze thuis komen.

Het helpt ook om de momenten van gezelligheid en delen na het evenement te verlengen, waardoor waardevolle herinneringen en blijvende banden worden gecreëerd.

Bovendien biedt een overnachting in een kwaliteitshotel uw gasten extra comfort, waardoor ze een privéruimte hebben om uit te rusten en hun batterijen op te laden na een emotioneel geladen dag.

Copy Of C56409Eb-Ba90-4649-A891-A680D7881666-Min
Copy Of Domaine Des Hautes Fagnes Noel 57-Min

Een banketzaal in België

Maak je banket onvergetelijk

Ontdek hoe we je evenement onvergetelijk kunnen maken met onze banquetingexpertise. Onze zorgvuldige planning anticipeert op de specifieke behoeften van je gasten en biedt een gevarieerd menu voor iedereen.

Dankzij een zorgvuldige timing zorgt onze vlotte, vriendelijke service voor een aangename sfeer. We besteden bijzondere aandacht aan elk detail, van de tafelschikking tot de decoratie, om een visueel harmonieuze en boeiende ervaring te creëren.

Vertrouw je evenement toe aan Domaine des Hautes Fagnes en dompel jezelf onder in het hart van de natuur voor een moment dat opgeschort wordt in de tijd. Uw banket zal een onvergetelijk succes worden en uw gasten zullen blijvende herinneringen en volledige tevredenheid achterlaten in onze receptiezaal voor bruiloften in België.

Email

Gebruik het formulier hierboven of stuur ons een e-mail met je contactgegevens.

sales@dhf.be

Verkoopafdeling

We staan voor je klaar
Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

+32 80 44 69 87

Hoe er te komen

Rue des Charmilles 67
4950 Ovifat, België

Routes →

Waar vier je je bruiloft in een natuurlijke omgeving in België ?

Het Domaine des Hautes Fagnes biedt een groene omgeving in perfecte harmonie met de natuur. Je hebt de mogelijkheid om je bruiloft te vieren te midden van de dichte bossen en valleien die de Belgische Ardennen vormen. Hier is de natuur niet alleen een decor, maar een integraal onderdeel van jullie verbintenis.

Een feest versmolten met de natuur

Door te kiezen voor onze trouwlocatie in België, kiest u voor een bruiloft in harmonie met de natuur. Genesteld in de Belgische Ardennen, biedt ons landgoed een omgeving die romantiek en authenticiteit combineert, zodat u uw verbintenis kunt vieren in een omgeving die zowel luxueus als natuurlijk is.

Het banket, het hart van uw feest

Kiezen voor onze banketzaal in België betekent kiezen voor verfijnde gastronomie. Onze expertise in het organiseren van banketten staat garant voor een onvergetelijke dag. Van de nauwgezette planning tot de kleine details die het verschil maken, wij zorgen voor alles.

 

De perfecte balans tussen luxe en natuur

Als je kiest voor onze feestzaal, bied je jezelf en je gasten een uitzonderlijk kader. Genesteld in het groene landschap van de Belgische Ardennen, combineert ons domein de luxe van een eersteklas trouwlocatie met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het is ook de ideale locatie voor een sensationeel verblijf als u of uw gasten de ervaring op Domaine des Hautes Fagnes willen verlengen.

Maak uw evenement onvergetelijk

We begrijpen dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we een op maat gemaakte service, ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons team zorgt ervoor dat elk aspect van jullie bruiloft onvergetelijk is, van decoratie tot timing.

 

Verleng de magie met onze accommodatie

Na een dag vol spanning zullen je gasten het fijn vinden om uit te kunnen rusten in onze comfortabele kamers, zonder zich zorgen te hoeven maken over de reis naar huis. Ze kunnen ook gebruikmaken van ons wellnesscentrum voor een moment van totale ontspanning.

 

Creëer onvergetelijke herinneringen

Verleng de momenten van samenzijn en gezelligheid door jezelf de kans te geven om te slapen in onze topsuite 118 in het hart van ons landgoed. Niet alleen profiteer je van extra comfort, maar je hebt ook de mogelijkheid om je banden te versterken en blijvende herinneringen te creëren in deze prachtige kamer.