fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Kaart Behandelingen

Wil je een wellnessdag boeken zonder overnachting ?

Van maandag tot en met vrijdag kunnen à la carte behandelingen worden geboekt zonder minimumbedrag.

 • Vanaf 139€ aan behandelingen per persoon is toegang tot Wellness inbegrepen van 9.00 tot 18.00 uur.
 • Onder 139€ per persoon is toegang tot Wellness extra à 50€ per persoon.

Voor weekenden, feestdagen, Valentijnsdag en schoolvakanties (behalve in de zomer) zijn reserveringen afhankelijk van beschikbaarheid. Wellness-toegang van 9.00 tot 18.00 uur is bij de prijs inbegrepen.

Kinderen onder de 1 jaar hebben toegang tot het wellnesscentrum van 17.00 tot 20.00 uur.

Als je een dag of een behandeling wilt boeken, neem dan contact met ons op via dit e-mailadres : wellness@dhf.be

5E0A2234-2
Alle onderstaande prijzen zijn per persoon
``Coup d'Éclat`` express gezichtsbehandelingen
Prijs: 75€/pp

Deze gezichtsbehandeling is een lichte behandeling die je huid de glans geeft die ze nodig heeft. Het verwijderen van mee-eters of harsen van het gezicht is niet inbegrepen. Het wordt aanbevolen voor mensen die een snelle gezichtsreiniging willen.

Duur: 30min
``Anti-aging`` gezichtsmassage
Prijs: 85€/pp

Deze gezichtsmassage is een korte, liftende gezichtsbehandeling op basis van een gezichtsmassagetechniek die speciaal is ontwikkeld om de gezichtshuid te verstevigen en te liften. Deze behandeling richt zich op de gezichtsspieren om de bloedcirculatie te verbeteren, de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstevigen. Met behulp van specifieke bewegingen en de juiste producten helpt deze behandeling tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen en de huid er steviger en stralender uit te laten zien.

Duur: 30min
``Head Spa`` Japanse behandeling
Prijs: 85€/pp

Behandeling gericht op de trapezius, nek en hoofdhuid. Deze behandeling is een ontspannen maar actieve hoofdhuidbooster waarbij druk- en kneedtechnieken worden gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren en de spieren van de schedel te ontspannen. Deze behandeling is niet alleen ontspannend, maar kan ook de algehele gezondheid van het haar verbeteren en problemen zoals roos en een droge hoofdhuid verminderen.

Duur: 40min
``Au Masculin`` gezichtsbehandelingen
Prijs: 105€/pp

Deze gezichtsbehandeling is een complete behandeling gericht op een diepe reiniging van de huid. Mee-eters worden verwijderd en gezichtshaar verwijderen is extra (zie prijzen voor ontharen). Aanbevolen voor alle mannen.

Duur: 60min
``Eveil à la Mer`` gezichtsbehandeling
Prijs: 115€/pp

Deze gezichtsbehandeling is een complete behandeling die reiniging, hydratatie en de gewenste ontspanning combineert. Het is afgestemd op jouw huidtype en behoeften. Het is inclusief het verwijderen van mee-eters en gezichtshaar verwijderen is extra (zie prijzen ontharen). Het wordt aanbevolen voor mensen die niet regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaan.

Duur: 60min
Kobido Behandeling
Prijs: 115€/pp

Een Japanse Kobido gezichtsbehandeling is een ontspannende en rustgevende ervaring die zich voornamelijk richt op het gezicht, de nek en het decolleté. Het wordt uitgevoerd met vloeiende, precieze bewegingen, waaronder zachte druk, effleurage, kneden, tikken en gladstrijken. De behandelaar richt zich op verschillende delen van het gezicht, op specifieke spieren en acupunctuurpunten. Kobido is ook gericht op het stimuleren van de acupunctuurmeridianen van het gezicht, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde, om de energiebalans te bevorderen.

Duur: 60min
Cocooning gezichtsbehandeling met hoofdhuidmassage
Prijs: 145€/pp

Deze gezichtsbehandeling is gebaseerd op het ontspannen van het gezicht en de hoofdhuid. Het omvat gezichtsreiniging en massage met behulp van een combinatie van edelsteenenergie en gezichtsmaderotherapie. Het verwijderen van mee-eters of harsen van het gezicht is niet inbegrepen.

Duur: 75min
Gezichtsmassage ``Domaine des Haute Fagnes``
Prijs: 175€/pp

Deze behandeling is gebaseerd op een energetische massage van de binnenkant van de mond en alle diepe spieren van het gezicht en de buste. Deze behandeling omvat geen reiniging van de huid of harsen van het gezicht. Het doel van deze behandeling is ‘loslaten’, waarbij de nadruk ligt op de anti-aging, liftende, remodellerende en ontgiftende effecten.

Duur: 90min
Lichaamsscrub
Prijs: 45€/pp

Het lichaam wordt gescrubd op basis van je huidtype. De behandeling eindigt met een douche. De keuze van de scrubs wordt in de cabine gemaakt.

Duur: 15min
Lichaamspakking
Prijs: 45€/pp

Het lichaam wordt omwikkeld voor optimale voeding van de huid. De wraps worden in de cabine gekozen en er wordt een plastic folie rond het lichaam aangebracht, gevolgd door een verwarmde deken. De behandeling eindigt met een douche.

Duur: 15min
Maderotherapie voor benen en billen
Prijs: 75€/pp

De maderotherapie, een traditionele Colombiaanse techniek, is zeer effectief tegen cellulitis van alle soorten. Het masserende effect van de houten instrumenten en de bewegingen van de behandelaar zullen de vetcellen geleidelijk afbreken en de huidtextuur verfijnen.

Duur: 30min
Ontspannende been- en voetmassage
Prijs: 85€/pp

We bieden een manuele been- en voetmassage.

Duur: 40min
Zachte voetverzorging
Prijs: 150€/pp
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad, massage, scrub, hydraterend voetmasker en een schoonheidspedicure, afgewerkt met blanke nagellak. Gekleurde nagellak is verkrijgbaar tegen een meerprijs (+€10).

De permanente lak kan worden verwijderd, maar de gel of hars niet.

Duur: 75min
Massage voor kinderen van 3 tot 13 jaar
Prijs: 49€/pp

De massage voor kinderen van 3 tot 13 jaar is een zachte, ontspannende ervaring die speciaal is ontworpen voor jonge mensen. Deze massage is gericht op de rug en duurt 20 minuten. Hij is speciaal afgestemd op kinderen om ze een moment van ontspanning en welzijn te bieden.

Duur: 20min
``Zen`` massage
Prijs: 85€/pp

Ontspannende rug-, nek- en hoofdhuidmassage.

Duur: 40min
Hot stone rugmassage
Prijs: 85€/pp

Een warme, omhullende massage die deels manueel, deels met hete stenen is.

Duur: 40min
Rugbehandeling ``Scrub, massage en modderpakking``
Prijs: 95€/pp

Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun rug willen reinigen, ontspannen en hydrateren. De pakking duurt 10 minuten, waarin de hoofdhuid wordt gemasseerd.

Duur: 45min
Massage ``Domaine des Hautes Fagnes``
Prijs: 125€/pp

Onze kenmerkende massage. Deze wellnessmassage richt zich op de rug, nek en hoofdhuid voor een moment van totale ontspanning dat je gedachten van de alledaagse spanningen afhaalt. Het is geschikt voor mensen die graag hun rug laten masseren. Deze massage wordt handmatig uitgevoerd met warme stenen.

Duur: 60min
Traditionele lichaamsmassage met geparfumeerde oliën
Prijs: 105€/pp

Deze massage van het hele lichaam is ontspannend en rustgevend. Ideaal voor wie deze tijdloze massage voor het eerst wil ontdekken.

Duur: 50min
Massage ``Zwangere vrouw``
Prijs: 110€/pp

Deze wellnessmassage op basis van neutrale olie bevordert de bloedcirculatie in de benen en ontspant de zones die tijdens de zwangerschap zwaar belast worden. Deze massage wordt aanbevolen vanaf de 4ᵉ maand tot het einde van je zwangerschap.

Duur: 50min
``Verkwikkende`` massage
Prijs: 110€/pp

Deze welzijnsmassage maakt gebruik van vloeiende, energetische bewegingen. Het stimuleert spierarbeid en ontspanning om het hele lichaam te versterken. Het is geschikt voor wandelaars, sportliefhebbers en mensen met circulatieproblemen.

Duur: 50min
Massage ``op maat``
Prijs: 120€/pp

Deze behandeling is afgestemd op jouw wensen en smaak. Voor de behandeling wordt samen met je masseuse een diagnose gesteld (keuze van de oliën, zones en accessoires), om je de beste massage te geven die perfect aan je verwachtingen voldoet.

Duur: 50min
``Hot stone`` massage
Prijs: 120€/pp

Deze welzijnsmassage wordt uitgevoerd met vulkanische stenen die worden verwarmd tot 60 graden. Het is een echte uitnodiging om te slapen, gewiegd door de warmte. Geschikt voor mensen die van massages en warmte houden.

Duur: 50min
Massage ``Ongebruikelijke bubbel``
Prijs: 115€/pp

Onze bubbelcabines bevinden zich in ons park, zijn verwarmd en voorzien van alle nodige comfort. Geniet van een ongewone ervaring en laat je masseren terwijl je tijdens je behandeling geniet van het uitzicht op de Venen. Een uniek en vernieuwend moment van ontspanning: “Een massage in het hart van de natuur”.

Duur: 50min
Massage « Deep Tissue »
Prijs: 115€/pp

Deep Tissue massage bereikt de verschillende lagen van de spieren door in te werken op de pezen, banden en fascia (het weefsel dat alle spieren in het lichaam omhult en doorkruist) om spierspanning te verlichten en los te laten. Deze massage is langzamer en gerichter.

Het wordt op maat gemaakt voor elke patiënt. Afhankelijk van de gebieden waaraan gewerkt moet worden, kan de behandelaar zijn of haar vingers, handen, vuisten, ellebogen en onderarmen gebruiken. Omdat de massage diep en intens is, betekent dit niet dat het pijnlijk is!

Duur: 60min
Massage ``Pure Ontspanning``
Prijs: 175€/pp

Deze diep ontspannende massage wordt van top tot teen uitgevoerd. De langzame, diepe bewegingen moedigen je aan om ‘los te laten’ en verlichten je van onnodige stress. Geschikt voor mensen die van lange lichaamsmassages houden.

Duur: 90min

We raden je sterk aan om je behandelingen van tevoren te boeken. Zo kun je meerdere voorgestelde tijden krijgen. Zodra je hebt gereserveerd, kun je een e-mail sturen naar wellness@dhf.be. We raden je aan om niet ter plekke te reserveren, want beschikbaarheid is zeldzaam.

Wenkbrauwen
Prijs: 25€/pp
Bovenlip
Prijs: 25€/pp

Wellness-toegang van 9.00 tot 18.00 uur is bij elk ritueel inbegrepen, net als badjassen en sandalen.

Dag ``Relax``
Prijs: 50€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9.00 tot 18.00 uur
 • Badset (slippers, badjas, handdoeken) tegen extra betaling

Geldig van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van schoolvakanties, feestdagen, Valentijnsdag en drukke periodes.

Dag ``Lunch & Relax``
Prijs: 65€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9.00 tot 18.00 uur
 • Brasserie lunch (15€ tegoedbon in mindering, exclusief drankjes) tussen 12 en 15 uur
 • Badset (slippers, badjas, handdoeken) tegen extra betaling

Geldig van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van schoolvakanties, feestdagen, Valentijnsdag en drukke periodes.

Dag ``Citrus Ceremonie Ritueel``
Prijs: 139€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 30 minuten lichaamsscrub met citroen
 • 30 minuten Zen-massage (rug, nek, hoofdhuid)

7 dagen per week geldig

Dag ``Cocoon Bubbels Ritueel``
Prijs: 169€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 45 minuten zachte gezichtsbehandeling (zonder harsen van het gezicht)
 • 30 minuten Zen-massage (rug, nek, hoofdhuid)

7 dagen per week geldig

Dag ``Alfa Mannetjes Ritueel``
Prijs: 169€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 45 minuten MEN gezichtsbehandeling (exclusief harsen gezicht)
 • 30 minuten ontspannende massage (rug, benen, voeten)

7 dagen per week geldig

Dag ``Ritueel Zwangere Vrouw``
Prijs: 179€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 30 minuten durende gezichtsbehandeling met “glansboost” (deze behandeling is exclusief harsen van het gezicht)
 • 50 minuten massage voor zwangere vrouwen met neutrale oliën

7 dagen per week geldig

Dag ``Marine Ritueel``
Prijs: 249€/pp en 498€/koppel
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 30-minuten scrub met zeezout
 • 30 minuten zeewier remineraliserende lichaamspakking
 • 60 minuten revitaliserende gezichtsbehandeling met zeewier

7 dagen per week geldig

Dag ``Ongewone bubbel``
Prijs: 149€/pp et 298€/koppel
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 50 minuten ontspannende duo-bubbelmassage

7 dagen per week geldig

Dag ``Ritueel VIP``
Prijs: 199€/pp
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • Stel samen met je therapeut het behandelingsritueel van je keuze samen, op basis van je verwachtingen en behoeften
 • Alle behandelingen op het menu zijn beschikbaar voor 1u30 ontspanning

7 dagen per week geldig

Dag ``van de geliefden``
Prijs: 350€/koppel
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • Het behandelingsritueel wordt uitgevoerd in een duocabine
 • 25 minuten ontspannende rugmassage
 • 25 minuten “coup d’éclat” gezichtsverzorging & schedelverwenning (deze behandeling is exclusief harsen van het gezicht)

7 dagen per week geldig

Dag ``van het Huwelijksritueel in de Ardennen``
Prijs: 258€/pp en 518€/koppel
 • Wellness toegang van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 60 minuten cocooning gezichtsbehandeling met warme edelstenen
 • Lichaamsmassage “Pure ontspanning” 60 minuten

Geldig 7 dagen per week

Dag ``Ritueel Domaine des Hautes Fagnes``
Prijs: 259€/pp. en 518€/koppel
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 9u tot 18u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • 30 minuten lichaamsscrub naar keuze
 • 30 minuten voedende lichaamspakking & schedelbehandelingen
 • 60 minuten DHF massage om opgebouwde spanning te verlichten (rug, nek)

Geldig 7 dagen per week

Dag ``Love & Relax``
Prijs: 359€/pp.
 • Een suite met bubbelbad beschikbaar van 11.30 tot 16.30 uur
 • Romantische inrichting van uw kamer
 • Toegang tot ons wellnesscentrum (niet privé)
 • Fles bubbels & snoepjes op je kamer
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)

Geldig van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van schoolvakanties, feestdagen, Valentijnsdag en piekperiodes.

Avond ``Prosecco``
Prijs: 95€/koppel
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 16u tot 20u
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • Brasserie diner (15€ voucher in mindering, exclusief drankjes, burgerkleding verplicht, tijdsslot te reserveren)
 • Glas Prosecco van DHF

Geldig van zondag t/m donderdag, met uitzondering van schoolvakanties, feestdagen, Valentijnsdag en drukke periodes.

Avond ``Romantische Afterwork``
Prijs: 359€/koppel van maandag t/m donderdag en 399€/koppel van vrijdag t/m zondag
 • Toegang tot het wellnesscentrum van 18:00 tot 21:00 (21:00 tot 23:00 privégebruik van het wellnesscentrum)
 • Badset (badjas, slippers, handdoeken)
 • Romantische sfeer in de wellnessruimte buiten (rozenblaadjes, ballonnen, kaarsen)
 • Twee ontspannende massages van 30 minuten in een duocabine
 • Maaltijd met zoete en hartige lekkernijen in het bubbelbad

7 dagen per week geldig

Comfort in het wellnesscentrum

In ons wellnesscentrum nodigen we je voor je comfort uit om je in badpak en badjas te kleden. Zwemshorts zijn welkom, maar om hygiënische redenen vragen we je geen badpak te dragen.

We hebben verschillende sauna’s waar je ook zonder badkleding kunt ontspannen en je kunt bedekken met een handdoek.

Naaktheid is verboden in ons etablissement.

In de brasserie kun je overdag gerust een badjas en slippers dragen. Houd je badjas echter aan aan tafel en bedek je benen met respect.