GELAATSVERZORGING

Gelaatsverzorging EXPRESS “ COUP D’ÉCLAT ”

65 €

Deze verzorging doet uw gelaat schitteren. Het verwijderen van zwarte puntjes en het epileren van het gelaat zjin niet inbegrepen. Deze behandeling is aanbevolen voor personen die een snelle gelaatsbehandeling verkiezen.
Tijd : 30 min

Gelaatsverzorging “ Éveil à la mer ”

85 €

Deze verzorging combineert reiniging, vochtinbrenging en ontspanning en wordt aangepast aan uw huidtype en uw wensen. Het verwijderen van zwarte puntjes en het epileren van wenkbrauwen en bovenlip zijn inbegrepen. Deze behandeling is aanbevolen voor personen die niet regelmatig een gelaatsverzorging laten doen.
Tijd : 60 min

Gelaatsverzorging “ au masculin ”

85 €

Deze behandeling is een complete verzorging gericht op en grondige reiniging van de huid. Het verwijderen van zwarte puntjes en het epileren van de wenkbrauwen zijn inbegrepen. Deze verzorging is aanbevolen voor alle mannen.
Tijd : 60 min

Gelaatsverzorging COCOONING “ aux pierres précieuses ”

95 €

Deze behandeling is vooral rustgevend. De lichtjes verwarmde stenen evenals de massage van bovenlichaam en schedel geven een onmiddellijk gevoel van rust en welbehagen. Het verwijderen van zwarte puntjes en het epileren van het gelaat zijn niet inbegrepen. Deze behandeling is aanbevolen voor personen die houden van een massage van gelaat en schedel.
Tijd : 75 min
VERZORGING VAN DE HANDEN EN DE VOETEN

ZACHTE HANDENVERZORGING

65 €

Deze behandeling omvat een massage, een scrub en een vochtinbrengend masker van de handen, gevolgd door een complete manicure en afgewerkt met een doorschijnende nagellak.
Supplement voor gekleurde nagellak ( + 10€ )
Tijd : 75 min

ZACHTE VOET BEHANDELING

75 €

Deze behandeling omvat een massage, een scrub en een vochtinbrengend masker van de voeten, gevolgd door een esthetische pedicure en afgewerkt met een doorschijnende nagellak.
Supplement voor gekleurde nagellak ( + 10€ )
Tijd : 90 min
SCRUBS

Scrub van gelaat en lichaam

65 €

Gelaat en lichaam worden gescrubd volgens uw huidtype. De behandeling begint met de schrub van uw lichaam, vervolgens een douche en tenslotte een scrub van het gelaat en het aanbrengen van een gezichtscrème. De keuze van de scrub gebeurt ter plaatse
Duur : 30 min

Scrub van het lichaam

45 €

Het lichaam wordt gescrubd volgens uw huidtype. De behandeling eindigt met een douche. De keuze van de scrub gebeurt ter plaatse
Duur : 15 tot 20 min

VERZORGING VAN DE RUG

Massage « Zen »

69 €

Ontspannende massage van de rug, de nek en de hoofdhuid
Duur : 40 min

Massage van de rug met warme stenen

75 €

Warme massage en wrap : deels manueel en deels met warme stenen
Duur : 40 min

Massage van de rug met warme bambou

75 €

Stevige massage : deels manueel en deels met warme bambou
Duur: 40 min

Scrub, massage en wrap met warme modder

99 €

Ideaal voor personen die een reiniging, ontspanning en vocht inbrengende behandeling van de rug wensen. De wrap duurt 10 min , ondertussen wordt de hoofdhuid gemasseerd.
Duur: 60 min
MASSAGES VAN HET LICHAAM

Traditionele massage van het lichaam met geparfumeerde oliën

80€

Deze lichaamsmassage is ontspannend en versterkend. Aanbevolen als eerste kennismaking voor personen die de weldoende werking van een massage willen ontdekken.
Duur: 50 min

Zachte massage met pluimen

80 €

Deze lichaamsmassage, deels manueel en deels met pluimen is heel zacht en is aanbevolen voor personen die houden van een zachte verzorging.
Duur: 50 min

Massage “op maat”

90 €

Deze verzorging wordt uitgevoerd volgens uw wensen en smaak. Samen met uw masseuse wordt uitgezocht welke massage het best beantwoordt aan uw verwachtingen en noden.
Duur: 50 min

Massage “Domaine des Hautes Fagnes »

95 €

Onze topper. Deze massage is gericht op de rug, nek en hoofdhuid en bezorgt u een totale ontspanning die al uw dagelijkse spanningen wegneemt. Is geschikt voor personen die houden van een rugmassage.
Duur: 60 min
MASSAGES VAN HET LICHAAM

Verstevigende massage

90 €

Deze massage put haar kracht uit de vloeiende en energieke bewegingen. Zij bevordert de werking van de spieren en stimuleert het volledige lichaam. De oliën worden voor de behandeling zorgvuldig uitgekozen volgens uw behoeften. Deze massage is geschikt voor wandelaars, sportievelingen en personen die problemen hebben met de bloedsomloop.
Duur: 60 min

Massage met warme stenen

95 €

Deze massage wordt gerealiseerd met behulp van vulcanische stenen verwarmd op 60°. Laat u door de aangename warmte in slaap wiegen. Geschikt voor personen die houden van een massage en weldoende warmte.
Duur 60 min.

Massage “Volledige Ontspanning”

150 €

Deze massage ontspant u van kop tot teen. De langzame en doordringende bewegingen bevorderen het “los laten” en bevrijden u van alle stress. Geschikt voor personen die houden van een lange lichaamsmassage
Duur: 90 min
Les Rituels Corps

Les formules « Rituels » comprennent un accès Wellness Vita Natura dans chaque soin. Nous mettons à disposition peignoir et sandales.

Rituel « Domaine des Hautes Fagnes »

185 €

Idéal en cabine «Duo». Gommage du corps au pin. Enveloppement nourrissant au beurre et ses mignardises crâniennes. Massage « Domaine des Hautes Fagnes » (axé sur les zones de tensions dos, nuque, cuir chevelu).
Temps : 120 min | Prix pour couple : 370 €

Rituel « Lune de Miel en Ardenne »

195 €

Idéal en cabine «Duo». Soin visage cocooning aux pierres précieuses chaudes. Massage «Ayurvédique» (il s’appuie sur les 7 centres énergétiques afin d’allier quiétude physique et mentale).
Temps : 120 min | Prix pour couple : 390 €

Cérémonie des Agrumes

140 €

Gommage du corps citronné.
Massage relaxant du dos au beurre d’oranger.
Temps : 60 min

Bulle de Cocoon

140 €

Soin visage « Éveil à la Mer » (épilation des sourcils et lèvre supérieure comprise). Massage «zen» dos, nuque et cuir chevelu.
Temps : 90 min

Rituel « Mâle Alpha »

140 €

Soin visage nettoyant « Au Masculin ».
Massage relaxant du dos, des jambes et des pieds.
Temps : 90 min

Rituel « Fraîcheur des Bois »

155 €

Soin visage «coup d’éclat» pour un teint illuminé (ne comprend pas les épilations du visage). Gommage du corps fraicheur intense. Enveloppement drainant/minceur des jambes. Massage «anti-cellulitique» axé sur le bas du corps.
Temps : 90 min

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken