Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Bedrijfsmaaltijd

Team-Building-Wellness-Fagnes

Teammaaltijd

Welke formule u ook kiest, ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw feest onvergetelijk is en de dankbaarheid weerspiegelt die u wilt uitdrukken aan uw werknemers of team.

Wij bieden verschillende maaltijdformules aan die beantwoorden aan uw behoeften en voorkeuren

  • Gezellig buffet : Een selectie van gevarieerde en smakelijke gerechten gepresenteerd in buffetvorm voor een gezellige dinerervaring.
  • À la carte menu : Een gepersonaliseerd menu met geraffineerde en elegant gepresenteerde gerechten, zodat elke gast naar eigen smaak kan kiezen.
  • Cocktaildiner : Delicate, creatieve hapjes vergezeld van verfijnde dranken voor een lichte, feestelijke sfeer.
  • Themamenu : Een unieke culinaire ervaring gebaseerd op een specifiek thema om je gasten te verrassen en in verrukking te brengen.
  • Gastronomische maaltijd : Een uitzonderlijke maaltijd met kwaliteitsproducten bereid met finesse en creativiteit.

Ideaal om uw personeel samen te brengen

Het einde van het jaar nadert en je wilt je personeel en collega’s bedanken? Een bedrijfsmaaltijd is de perfecte manier om de band tussen collega’s te versterken. Neem de tijd om tot rust te komen tijdens een goede maaltijd waar delen en gezelligheid de sleutelwoorden zijn. Profiteer van onze gepersonaliseerde menu’s, aangepast aan de smaak van elk lid van je team, in een natuurlijke en rustgevende omgeving die uitnodigt om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Het is de perfecte manier om het jaar met een goed gevoel af te sluiten en uw team te motiveren voor de uitdagingen die voor u liggen.

Copy Of Img_1334-Min

Waarom direct boeken ?

Op deze officiële website

Beste tarief
Profiteer van de beste directe prijzen
Mooiste Kamers
Ontvang de populairste kamers
Meer beschikbaarheden
Vind je data gemakkelijker

Organiseer een onvergetelijke bedrijfslunch bij Domaine des Hautes Fagnes

De bedrijfslunch is niet alleen een ontspannend moment, maar ook een gelegenheid om de teamgeest te versterken. Bij Domaine des Hautes Fagnes bieden we u een idyllische setting voor dit moment.

Een natuurlijke omgeving voor uw teamlunch

Als u op zoek bent naar een origineel idee voor een bedrijfslunch, overweeg dan de elegantie en het comfort van onze binnenfaciliteiten. Gelegen in het hart van de natuur die de Ardennen omringt, bieden onze feestzalen een uitzonderlijke setting voor gezellige en gedeelde momenten, ver weg van de dagelijkse stress. Met een verzorgde decoratie en moderne uitrusting zijn onze ruimtes ontworpen om evenementen van elk type te ontvangen.

Aangepaste pakketten voor elke gelegenheid

Bewust van het feit dat elk bedrijf zijn eigen behoeften heeft, bieden wij aangepaste pakketten voor uw bedrijfslunch. Of u nu een kleine vergadering of een groot diner plant, wij hebben wat u nodig heeft om aan uw eisen te voldoen.

Verfijnde gastronomie

Onze bedrijfslunch is niet zomaar een maaltijd, het is een ervaring. Onze getalenteerde chefs bereiden een scala aan gerechten die iedereen zullen bekoren, waardoor uw teambuildingmaaltijd een welverdiend ontspanningsmoment wordt. In de gezellige sfeer van onze feestzaal wordt elke hap een gelegenheid om banden aan te halen en te ontspannen, ver weg van de kantoorstress.

Versterk de teamcohesie met teambuildingactiviteiten

Wat is er na de maaltijd beter dan activiteiten om de cohesie van uw team te versterken ? Maak gebruik van onze locatie om uitdagende buitenactiviteiten te organiseren die de teamgeest zullen versterken.

Toon uw waardering met zakelijke geschenken

Een bedrijfslunch is ook de perfecte gelegenheid om zakelijke geschenken aan uw medewerkers te geven. Kies uit ons assortiment om de waarden en doelstellingen van uw organisatie te weerspiegelen en de ethiek en harmonie van uw team te versterken.

Boek uw bedrijfslunch vandaag nog

Kortom, Domaine des Hautes Fagnes biedt u een complete ervaring voor uw bedrijfslunch. Met een natuurlijke setting, aangepaste pakketten, kwaliteitsvolle gastronomie en opties voor teambuildingactiviteiten hebben we alles wat u nodig heeft. Boek nu alvast uw volgende teamlunch voor uw volgende bedrijfsevenement!