Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Onze geschiedenis

Een familiebedrijf

Facetune 26 07 2023 00 49 02 Min

Laten we je een ontroerend verhaal vertellen: dat van de familie Petta, die met moed en vastberadenheid uit Italië kwam om hun 5 kinderen een betere toekomst te bieden. In 1970 verlieten Filomena en Michele Petta hun geboortestreek Molise om fatsoenlijk werk te vinden en hun gezin groot te brengen.

Het harde werk van de heer Petta in de mijnen en het talent van Nonna Filomena als naaister wierpen hun vruchten af. In de jaren 90 werd de Petta Group geboren, die verschillende bedrijven samenbracht en meer dan 400 mensen in dienst had.

In 2009 begon het hotelavontuur toen de familie een verlaten etablissement te koop ontdekte. Ondanks de uitdagingen en hun gebrek aan ervaring in de hotellerie ging de familie Petta de uitdaging met passie aan. Pauline Petta heeft een sleutelrol gespeeld in deze transformatie, van het werken in de keuken tot het managen van het restaurant.

Het DHF is veel meer dan een hotel: het is een vriendelijk familiebedrijf dat trots 80 mensen in dienst heeft en de titel van hoogste hotel van België draagt. Een verhaal van doorzettingsvermogen, succes en familieliefde.

Sep Forest

Wat de reden voor je bezoek ook is

We hebben de infrastructuur om aan uw behoeften te voldoen

65 kamers
Gerenoveerd in de natuurlijke sfeer van de Hautes Fagnes
6 vergaderzalen
van 12 tot 150 personen
3 restaurantzalen
Proef lokale seizoensproducten
1 Wellnesscentrum
250m² gewijd aan welzijn

Een overzicht

What's up ?

5E0A1933 2 Scaled E1691497420864
Wellness
Wellness
Copy Of Img 1334
Seminars
Seminars
5E0A3042
Restaurant
Les Fagnes
5E0A0322-2-1-800X800

Buitengewone natuur

Het uitgestrekte park rondom het hotel nodigt uit tot een wandeling in het hart van de Ardennen. Dankzij de uitzonderlijke ligging midden in de natuur is Le Domaine des Hautes Fagnes het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen, mountainbiketochten of skitochten. De langlaufloipes liggen aan de achterkant van het hotel en de skipistes van Ovifat liggen op slechts 500 meter van het hotel. Je kunt dus skiën in België en direct aan de piste verblijven.

Ontdek activiteiten

Ons alpacapark

De alpaca komt oorspronkelijk uit de hooglanden van de Andes in Zuid-Amerika en werd door oude beschavingen zoals de Inca’s gedomesticeerd vanwege zijn kostbare wol. Tegenwoordig worden ze, dankzij de erkenning van de kwaliteit van hun vezels, in verschillende delen van de wereld gefokt.

In de zoötherapie hebben hun vredige aard en interactie met mensen een therapeutisch effect, waardoor ze stress en angst helpen verlichten. Ontdek onze activiteiten in gezelschap van deze prachtige dieren.

Lees meer
5E0A9735-2-2-1-800X800 (1)