fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

2023-01804-Min

Teamcohesie

De voordelen van de natuur bij teambuilding zijn onmiskenbaar. Buitenactiviteiten tijdens teambuilding bieden een unieke kans om de groepsdynamiek te verbeteren, interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en het welzijn van de deelnemers te bevorderen. De natuur wordt zo een krachtige katalysator voor het succes en de groei van professionele teams.

Door ervaringen in de buitenlucht te delen, leren teamleden elkaar beter kennen en ontwikkelen ze een gevoel van wederzijds vertrouwen. Dit versterkt de groepscohesie en geeft iedereen een beter begrip van de sterke punten en vaardigheden van hun collega’s.

Droom teambuilding

De cohesie van je team verbeteren

Uw teams kunnen na verloop van tijd gedemotiveerd raken. Dit kan te wijten zijn aan een aantal factoren: gespannen relaties tussen personen in hetzelfde bedrijf, een sombere sfeer op het hoofdkantoor, privéproblemen die het dagelijkse werk verstoren. Teambuilding en incentives zijn ontworpen om uw teams opnieuw te motiveren door hun dagelijkse routine te doorbreken en unieke activiteiten aan te bieden die van uw organisatie een echte ‘bouwer’ van sociale banden maken.

Ontdek onze activiteiten
2023-01852-Min

Neem vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling.

+32 80 44 69 87 Sales@dhf.be
Nature
Infrastructuren
Les Fagnes
5E0A2221 2 1
Pakketten
Les Fagnes
5E0A3042
Bedrijfsgeschenken
Bedrijfsgeschenken
P1010667 E1660119771217
Bedrijfsmaaltijd
Bedrijfsmaaltijd

Cadeaubonnen voor bedrijven

Cadeaubonnen Domaine des Hautes Fagnes

Organiseer uw residentieel seminarie in het hart van de Ardennen

Als u op zoek bent naar een ideale locatie voor een seminarie in de Ardennen, hoeft u niet verder te zoeken. Het Domaine des Hautes Fagnes is het seminariehotel in de Ardennen bij uitstek. Uitgerust met moderne infrastructuur en omgeven door de adembenemende natuur van de Belgische Ardennen, biedt ons hotel de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomsten, workshops of teambuilding. Naast onze ingerichte werkruimtes bieden wij ook hoogwaardige accommodatiemogelijkheden aan, waardoor uw evenement een echt residentieel seminarie wordt. Onze multifunctionele zalen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, waardoor het succes van uw professionele evenement wordt gegarandeerd.

 

Pakketten op maat voor uw seminarie in de Ardennen

Wij begrijpen dat elk bedrijf specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij pakketten aan die zijn afgestemd op verschillende vereisten. Of u nu een volledige dag vol vergaderingen of teambuilding plant, wij hebben het pakket dat bij uw wensen past.

 

Een bedrijfsmaaltijd om de samenhang te bezegelen

Gastronomie is een integraal onderdeel van de ervaring op Domaine des Hautes Fagnes. Verwen uw team met een bedrijfsmaaltijd die zowel heerlijk als inspirerend is. Ons zorgvuldig samengestelde menu is bedoeld om alle smaakpapillen tevreden te stellen en tegelijkertijd een welverdiend moment van ontspanning te bieden.

 

Een scala aan activiteiten om de teamgeest te versterken

Gelegen in de weelderige natuur van de Hoge Venen, is ons hotel de ideale locatie voor teambuildingactiviteiten die de teamgeest en creativiteit nieuw leven kunnen inblazen. Kies een ervaring die het gewone overstijgt en de samenhang van uw team versterkt door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten en culturele ontdekkingen.

 

Relatiegeschenken voor blijvende herinneringen

We weten dat erkenning een sleutelelement is van welzijn in het bedrijfsleven. Daarom bieden wij een reeks bedrijfsgeschenken aan die gepersonaliseerd kunnen worden om de waarden en doelstellingen van uw organisatie te weerspiegelen. Dit gebaar van dankbaarheid kan een blijvende impact hebben op het moreel en de loyaliteit van het team.

 

Het comfort van een accommodatie: een pluspunt voor uw seminarie in de Ardennen

Na een drukke dag is er niets beter dan ontspannen in de comfortabele en goed uitgeruste kamers. Onze kwaliteitsaccommodaties zorgen ervoor dat uw team een ​​goede nachtrust krijgt en bereidt ze voor op de uitdagingen van de volgende dag.

 

Boek vandaag nog uw seminariehotel in de Ardennen !

Kortom, het Domaine des Hautes Fagnes biedt u een complete residentiële seminarie-ervaring. Met moderne infrastructuur, arrangementen op maat, hoogwaardige bedrijfsmaaltijden en op maat gemaakte relatiegeschenken hebben wij alles in huis om van uw seminarie in de Ardennen een verrijkende en onvergetelijke ervaring te maken. Aarzel niet om nu te boeken om de beschikbaarheid te garanderen.