Groepsinstructie, teambuilding en aanmoedigingspremies

Wenst u een unieke teambuilding te organiseren in Wallonië? Wilt u de cohesie van uw groep versterken en bent u op zoek naar een plaats om uw incentive te houden?
Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving in de Ardennen, in het oosten van Wallonië, is het Domaine des Hautes Fagnes een ideale omgeving voor de organisatie van een seminarie, een niet-residentiële vergadering, een incentive, een teambuilding, een personeelsfeest...

Ontdek onze infrastructuren
Droom teambuilding

Verbeter de samenhang van uw team

Uw teams kunnen zich na verloop van tijd gedemotiveerd voelen. Dit kan te wijten zijn aan een aantal factoren: gespannen verhoudingen tussen personen in hetzelfde bedrijf, een sombere sfeer op het hoofdkantoor, privé-problemen die het dagelijkse werk belemmeren. Teambuilding en incentives dienen om uw teams te motiveren door hun dagelijkse routine te doorbreken en unieke activiteiten aan te bieden die van uw organisatie een echte "bouwer" van sociale banden zullen maken.

Raadpleeg onze pakketten

Teambuilding om de samenhang van uw team te verbeteren

Een bedrijf kan zich niet ontwikkelen zonder een team dat efficiënt samenwerkt. Teambuilding dient om de banden tussen de leden van uw bedrijf te verbeteren, hun relaties te versterken en te werken aan de groepsgeest, door middel van activiteiten die afwijken van het dagelijkse werk. Teambuilding is dus een uitstekende manier om de groepscohesie te verbeteren en zo de rentabiliteit van een onderneming te verhogen.

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.

Boek per mail : sales@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 5 dagen per week tot uw beschikking, van maadag tot vrijdag

Boek per telefoon : 080 44 69 87