Weg van de dagelijkse stress

Groepsinstructie, teambuilding en aanmoedigingspremies

Wij kunnen U vergaderzalen aanbieden die zeer recent gerenoveerd zijn en beschikken over alle uitrusting die u nodig heeft.
Kies een lunch volgens uw smaak en die van uw groep.
Onze kamers bevinden zich in hetzelfde gebouw als de vergaderzalen.
Begin de dag met een vers en smakelijk ontbijt.

Ontdek onze infrastructuren
De rust van de plek zal je verrassen

Weg van de dagelijkse stress

We bieden een omgeving die bevorderlijk is voor werk, creativiteit om nieuwe ideeën te laten ontkiemen. De intimiteit van deze unieke plek versterkt de samenhang binnen uw groep, essentieel voor het succes van uw evenement. Of het nu gaat om teambuilding, incentive, seminar, training, ...
Het Domaine des Hautes Fagnes zal aan uw behoeften voldoen, met ideeën, suggesties en andere die uw organisatie tot een succes zullen maken.

Raadpleeg onze pakketten
Droom teambuilding

Verbeter de samenhang van uw team

Uw teams kunnen zich na verloop van tijd gedemotiveerd voelen. De fout is te wijten aan verschillende factoren: gespannen relaties tussen individuen van hetzelfde bedrijf, een sombere sfeer op het hoofdkantoor, privéproblemen die inbreuk maken op het dagelijkse werk. Teambuilding en incentives dienen om uw teams te motiveren, hun dagelijkse routine te doorbreken en unieke activiteiten aan te bieden die uw organisatie tot een echte aanjager van sociale banden maken.

Ontdek de activiteiten

En hoe zit het met ontspanning?

Alle deelnemers aan een seminarie of een teambuilding genieten van een  toegang tot ons wellnesscentrum « Vita Natura »-  op aanvraag en tegen supplement : binnen zwembad, sauna, Turkse stoombad en bubbelbad. Toegankelijk van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Verbeter de samenhang van uw team

Een bedrijfsevenement? Maar waarom?

In veel structuren zijn teambuilding of incentives fundamentele en nuttige evenementen voor bedrijven geworden, omdat ze beantwoorden aan de belangrijkste behoeften met betrekking tot de organisatie en de werking van het bedrijf. Voorheen gereserveerd voor grote bedrijven, is teambuilding gedemocratiseerd en nu georganiseerd voor kleinere structuren. Op het Domaine des Hautes Fagnes begeleiden we u, wat u ook nodig heeft, om het team te realiseren waar u van droomt.

Teambuilding om de samenhang van uw team te verbeteren

Een bedrijf weet niet hoe het moet worden ontwikkeld zonder een team dat samenwerkt en efficiënt werkt. Om dit te bereiken, werkt teambuilding om de band tussen de leden van uw bedrijf te verbeteren, om hun relaties te versterken en om de groepsgeest te bevorderen, door middel van animaties die verschillen van het dagelijkse werk. Teambuilding is daarom een uitstekende manier om de samenhang van een groep te verbeteren en daarmee de winstgevendheid van een bedrijf te verbeteren.

Ontdek

de video van onze infrastructuren

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.

Boek per mail : sales@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 5 dagen per week tot uw beschikking, van maadag tot vrijdag

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken