fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Sans Titre 4

Kasteel van Reinhardstein

Ontdekking van het Kasteel van Reinhardstein

Verscholen in het majestueuze landschap van de Ardennen, staat het Kasteel van Reinhardstein als een levend getuigenis van de middeleeuwse geschiedenis, en biedt het bezoekers een unieke culturele ontsnapping.

Initiatie in boogschieten : Een oude ervaring

Waag je aan boogschieten, een oude kunst, begeleid door gepassioneerde experts. Voor groepen van 10 personen of meer belooft deze ervaring concentratie en precisie te verfijnen in een historische setting.

Vier uw evenementen in historische zalen

Bied uw gasten een koninklijke receptie. Historische zalen staan tot uw beschikking voor onvergetelijke evenementen in een authentieke middeleeuwse sfeer.

Een culinaire stop bij het ontvangstpaviljoen

Na het ontdekken van de wonderen van het kasteel, trakteer jezelf op lokale lekkernijen. Kaasplanken, charcuterie om te delen of de ‘soep van de mananten’, een unieke specialiteit geserveerd in uitgehold brood. Zorg ervoor dat je reserveert voor dit culinaire avontuur.

Bezoeken en ontdekkingen in het kasteel

Bezoeken voor iedereen

Of u nu kiest voor een traditioneel, school- of verhalend bezoek, elke tour is ontworpen om u onder te dompelen in de fascinerende geschiedenis van het kasteel.

Kasteelmuseum :  Een schat aan geschiedenis

Elk object, schilderij en museumstuk vertelt een hoofdstuk uit het rijke verleden van het kasteel en de Ardennen.

De Reinhardstein-ervaring

Onderdompeling in geschiedenis

Meer dan alleen een bezoek, het Kasteel van Reinhardstein nodigt u uit voor een reis door de tijd, en biedt een totale onderdompeling in een wereld van weleer, waar legendes, realiteiten en historische anekdotes met elkaar verweven zijn. Door de zalen en gangen te verkennen, voel je de sfeer van het verleden, raak je de verhalen van vroegere bewoners aan en vang je de echo’s op van een rijk en fascinerend verleden.

Activiteiten voor iedereen

Of u nu met uw gezin, vrienden of als schoolgroep komt, het Kasteel van Reinhardstein belooft een verrijkende ervaring voor elke bezoeker. Met een scala aan activiteiten, van boogschietlessen tot gastronomische proeverijen en verhalende bezoeken, zorgt het kasteel ervoor dat iedereen’s aandacht gevangen blijft, ongeacht leeftijd of interesse. Jong en oud, geschiedenisliefhebbers of gewoon nieuwsgierigen, iedereen zal vertrekken met blijvende herinneringen aan hun bezoek.

Plan uw bezoek aan het Kasteel van Reinhardstein

Laat u betoveren door de historische charme van het Kasteel van Reinhardstein. Tussen cultureel avontuur, leuke activiteiten en lokale gastronomie wordt elk moment hier een blijvende herinnering. Boek uw bezoek en beleef de geschiedenis van de Ardennen op een unieke manier.