Winkelmand

Huwelijk & Banket

Het « Domaine des Hautes Fagnes » beschikt over 3 restaurants met een maximale capaciteit van 250 personen en eveneens twee terrassen.

Voor alle gelegenheden en evenementen, zoals een communie, een huwelijk, een verjaardag, een familiefeest, een zakelijk banket of een personeelsfeest, onze commerciele dienst staat ter uwe beschikking voor de samenstelling van een aangepast voorstel die aan uw wensen voldoet.

Ontdek onze verschillenden formulesMeer informatie

Wil U originaliteit? Ontdek onze diners in het teken van een themabuffet : kraampjes met specialiteiten van verschillende landen, Grill Party, Pierrade Fagna, Traditionele raclette Wild zwijn aan het spit , Bio Menu of Wildmenu in het seizoen …

Ons “kampvuur” -gebied kan ook worden gebruikt voor een aperitief of een “after dinner”, voor een proeverij van lokale dranken of voor een goede glühwein voor uw savoyaardse avond.

Kies je thema

Zomer en winter

Een bedrijfsfeest organiseren ?

Ontdek onze verschillende maaltijdformules
Regionaal menu (3-4-5 gangen), Pierrade, Raclette, winterbarbecue, themabuffet, enz … Vele formules die de smaakpapillen van uw gasten opfleuren.

Wilt u een feestelijke sfeer voor uw feest? We bieden verschillende animaties, zoals een blinde test, een dj-avond, een feest «

Vraag naar een prijsaanbieding

Contact

Flash Deals

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken