fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Beschikbaarheid controleren

Verblijf Vlucht

Beleef een sensationele vakantie met een uitzonderlijke ballonvaart in België.

Van 698,00 €

Wat zit erbij?

2 mensen
1 nacht
1 maaltijd
Toegang tot wellness inbegrepen

Een onvergetelijk verblijf en ervaring

Dit verblijf is inclusief :

 • Een overnachting in een klassieke tweepersoonskamer
 • Uitgebreid ontbijt
 • Luchtballonvaart in de regio (ca. 1 uur)
 • 3 uur toegang tot het wellnesscentrum (tijdsslot te reserveren)
 • Brouwerij maaltijd ‘s avonds (€15 tegoedbon in mindering, exclusief drankjes)
 • Een fles DHF prosecco & bijbehorende mignardises op de kamer
 • Badset (slippers, badjas, handdoek)

Extra toeslag :

 • Behandelingen naar keuze bij te boeken
 • Parkeren (€3/voertuig/verblijf)

Wandelboeken en advies over de mooiste wandelingen zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel. Aarzel niet om je door ons te laten gidsen.

Beschikbaarheid van deze aanbieding

Prijs voor één nacht doordeweeks (aankomst mogelijk tussen zondag en donderdag), uitgezonderd weekends en schoolvakanties :

 • 698 € / 2 pers.

Prijzen voor een overnachting op vrijdag- of zaterdagavond, feestdagen, de dag voor een feestdag en tijdens schoolvakanties :

 • 848 € / 2 pers.

Bied dit verblijf aan

Ballonvaren in België op het Domaine des Hautes Fagnes

Niets brengt je dichter bij de natuur en haar majestueuze schoonheid dan een ballonvaart. Zweef boven de dichte bossen van de Ardennen en de meren in de regio, en bekijk de kronkelende valleien en gevarieerde landschappen van België vanuit een ongeëvenaard perspectief. Het is het perfecte moment voor een romantisch uitje, waarbij je de sereniteit van de lucht kunt delen met je wederhelft terwijl je luistert naar het zachte gefluister van de wind. Deze ervaring vanuit de lucht op Domaine des Hautes Fagnes belooft een onvergetelijke ontsnapping.

Ga de lucht in boven de Belgische Ardennen met onze luchtballonvakantie

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring om de wonderen van de Belgische Ardennen te ontdekken, dan is onze luchtballonvakantie echt iets voor jou! Deze uitzonderlijke ervaring biedt je een nieuwe kijk op de streek en zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een diepe band met de natuur.

Een uniek verblijf op Domaine des Hautes Fagnes

Je verblijf is inclusief een overnachting in een klassieke kamer en een heerlijk ontbijt. Geniet daarna van toegang tot het wellnesscentrum, waar je in alle rust kunt ontspannen.

Het hoogtepunt van dit bijzondere uitje is een ballonvaart over de Hoge Venen. Ga de lucht in en bewonder de adembenemende panorama’s van de streek.

Prikkel je zintuigen en geniet van een vredige ervaring tijdens een ballonvaart in België

Zachtjes over het platteland vliegen brengt je dichter bij de natuur. Tijdens een ballonvaart kun je de fauna, flora en landschappen van ons vlakke land bewonderen. Deze ervaring biedt je een totale ontsnapping aan de stress van het dagelijkse leven.

Heteluchtballonvluchten zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden een ervaring die voor iedereen toegankelijk is.

Wanneer moet je een ballonvaart maken in België ?

De ideale tijd om een ballonvaart in België te maken hangt grotendeels af van het seizoen en de weersomstandigheden. Vluchten kun je het beste maken bij zonsopgang of zonsondergang, wanneer de hemel het mooist verlicht is.

Heteluchtballonnen varen het hele jaar door, maar elk seizoen biedt een unieke ervaring. De lente biedt levendige kleuren, de zomer stabiele omstandigheden, de herfst glinsterende tinten en de winter een vredige sfeer.

Wat is een vlucht met een heteluchtballon ?

Een ballonvaart boven de Belgische Ardennen is een uitzonderlijk avontuur. Het begint allemaal met een korte oriëntatiesessie, waarbij onze experts je wegwijs maken in de basisprincipes van veiligheid en het verloop van de vlucht.

Wanneer de ballon klaar is, begin je aan een vlucht van 1 uur. Eenmaal in de lucht zul je versteld staan van de rust en de magie van het panoramische uitzicht. Naarmate de zon opkomt en ondergaat, veranderen de kleuren van het landschap, wat een spectaculaire achtergrond voor je avontuur creëert.

Als de vlucht voorbij is, maak je een zachte landing, het einde van een onvergetelijke ervaring. Dit is het moment om je vliegreis te vieren met een toast en je indrukken te delen met je medepassagiers.

Dankzij ons team van experts ben je tijdens je ballonvaart in veilige handen, zodat je je kunt concentreren op de ervaring.

Boek nu je verblijf en je ballonvaart in België

Onze ballonvaartvakantie biedt een unieke kans om de Belgische Ardennen op een nieuwe en onvergetelijke manier te ontdekken. Geniet van ongelooflijke uitzichten, een serene ervaring en onvergetelijke herinneringen terwijl je in contact komt met de natuur. Boek vandaag nog je verblijf en je ballonvaart en maak je klaar voor een avontuur boven de Belgische lucht. Als je meer informatie wilt of je verblijf telefonisch wilt reserveren, hier is het nummer: +32 80 44 69 87