fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Beschikbaarheid controleren

Verblijf “Retraite Toekomstige Moeder”

Geniet van een ontspannende retraite voor zwangere vrouwen in het hart van de Hoge Venen

Van 499,00 €

Wat zit erbij?

1 persoon
1 nacht
1 maaltijd
Toegang tot wellness inbegrepen

Een ontspannende pauze voor jou en je ongeboren baby

Dit verblijf is inclusief :

 • Een overnachting in een klassieke tweepersoonskamer
 • Ontbijt in de hoek
 • Avondmaaltijd in een brasserie (€15 bon in mindering, exclusief drankjes)
 • Prenatale yogales (50min)
 • Prenatale aquasessie (1u)
 • Zwangerschapsmassage met neutrale oliën (50 min.)
 • Onbeperkt toegang tot het wellnesscentrum
 • Gratis badset (badjas, slippers, handdoek)

Extra kosten:

 • Roomservice : Raadpleeg de conciërgedienst
 • +159€ (overnachting, ontbijt, 3 uur toegang tot het wellnesscentrum exclusief badset) voor een begeleider die in dezelfde kamer verblijft
 • Parkeren (€3/voertuig/verblijf)

Wandelboeken en advies over de mooiste wandelingen zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel. Aarzel niet om je door hen te laten gidsen.

Beschikbaarheid van deze aanbieding

Prijzen voor één nacht doordeweeks (aankomst mogelijk tussen zondag en donderdag), uitgezonderd weekends en schoolvakanties :

 • 499 € / 1 pers.

Prijzen voor een overnachting op vrijdag, zaterdag en feestdagen…

 • 599€/ 1 pers.

Verblijf voor aanstaande moeders in het Domaine des Hautes Fagnes: even weg uit de drukte

Ons hotel nodigt je uit om een verblijf te ontdekken dat exclusief ontworpen is voor aanstaande moeders die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging. Dit verblijf voor aanstaande moeders werd met de grootste zorg ontworpen om zwangere vrouwen een onvergetelijke ervaring van ontspanning en comfort te bieden.

Een ontspannende dag voor zwangere vrouwen : Absoluut cocoonen

Stel je een dag voor waarin elk moment in het teken staat van je welzijn en sereniteit. Ons unieke ontspannende dagpakket voor zwangere vrouwen is ontworpen om aan je specifieke behoeften te voldoen tijdens deze uitzonderlijke periode van je leven. Vanaf het moment dat je aankomt in het hotel, word je verwelkomd met warmte en aandacht.

Wellnessfaciliteiten zoals onze spa, zwembaden en hammam staan tot je beschikking voor een moment van cocooning.

Een uniek verblijf voor jou en je baby

Deze retraite voor aanstaande moeders is een echte ontsnapping en biedt je luxe accommodatie in een rustgevende natuurlijke omgeving. Je hebt de mogelijkheid om te ontspannen in ruime, elegante kamers, uitgerust met alle nodige voorzieningen, en een wellnessruimte om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Massage voor zwangere vrouwen

Om je ontspanningservaring compleet te maken, bevat ons aanbod massagesessies die speciaal zijn aangepast voor zwangere vrouwen. Deze service wordt verleend door onze ervaren therapeuten die de unieke behoeften van je lichaam in deze periode begrijpen.

Deze zachte, kalmerende massages zijn bedoeld om spanningen te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en je een moment van diepe verbondenheid met je ongeboren baby te bieden.

Prenatale meditatie en yoga

In het hart van onze vestiging wacht je een dag van absolute ontspanning. Zachte activiteiten zoals prenatale yoga en meditatie bieden je momenten van rust en bezinning.

Wat zijn de voordelen van prenatale massage ?

 • Vermindering van stress : Prenatale massage vermindert de stress en angst die gepaard gaan met zwangerschap door ontspanning te bevorderen en hormonen zoals oxytocine vrij te maken, die verband houden met emotioneel welzijn.
 • Verlichting van spierpijn : Prenatale massage helpt rug-, arm- en beenpijn te verlichten door spierspanning los te laten en de bloedcirculatie te verbeteren.
 • Verbeterde bloedsomloop : Hormonale en fysiologische veranderingen kunnen soms leiden tot een slechte bloedsomloop.
 • Prenatale massage kan de bloedsomloop stimuleren, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof voor zowel moeder als foetus verbetert.
 • Helpen bij het vasthouden van vocht : Zwangere vrouwen kunnen snel vocht vasthouden, vooral in de ledematen. Prenatale massage helpt zwellingen te verminderen door de lymfecirculatie te verbeteren.
 • Betere slaap : Slaapstoornissen komen vaak voor tijdens de zwangerschap. Een ontspannende prenatale massage kan de slaap bevorderen door de aanstaande moeder te helpen ontspannen en zich meer op haar gemak te voelen.

Boek je zwangerschapsretraite

Als u het Domaine des Hautes Fagnes verlaat na uw retraite voor aanstaande moeders, willen we dat u onvergetelijke herinneringen aan deze kostbare tijd met u meedraagt. Onze toewijding aan uw comfort en welzijn wordt weerspiegeld in elk aspect van ons aanbod, van de luxueuze accommodatie tot gespecialiseerde behandelingen zoals een zwangerschapsmassage en een aquasessie.

Zoek niet verder voor een ontspannende en verjongende ervaring tijdens uw zwangerschap. Domaine des Hautes Fagnes is de perfecte plek voor aanstaande moeders voor een welverdiende pauze. Boek nu uw retraite voor aanstaande moeders en bereid u voor om verwend en gekoesterd te worden in een betoverende omgeving, waar uw welzijn onze absolute prioriteit is.