fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Welke diensten biedt u aan in het wellnesscentrum ?

In het wellnesscentrum bieden wij een scala aan diensten voor uw welzijn en ontspanning. Ons watergedeelte omvat een verwarmd binnenzwembad, binnen- en buitenjacuzzi’s, verschillende sauna’s op verschillende temperaturen, een stoombad, een infraroodcabine en meer faciliteiten om uw lichaam en geest te verjongen. U kunt genieten van een moment van totale ontspanning in deze speciale ruimte voor uw welzijn.

We bieden ook een stille ruimte, met 8 behandelcabines waar u kunt genieten van verwenbehandelingen op maat van uw behoeften. Daarnaast vindt u twee ontspanningsruimtes met verwarmde waterbedden, een zoutmuur, ontspanningsstoelen, een theelounge en zelfs een bubbel voor buitenmassages. U kunt ontspannen in een rustige en rustgevende omgeving, die een ware ontsnapping biedt aan de dagelijkse stress.

Onze prachtige ruimte van 2500m², zowel binnen als buiten, biedt een gevoel van rust en welzijn. U kunt profiteren van ons behandelingenmenu, dat een uitgebreid scala aan lichaams- en gezichtsbehandelingen omvat, uitgevoerd door onze gekwalificeerde professionals.