Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Beschikbaarheid controleren
Expérience

Verblijf “Yoga Retraite”

Dompel jezelf onder in een oase van rust met onze yoga retraite, waar lichaam en geest in perfecte harmonie samenkomen.

Van 398,00 €

Wat zit erbij?

2 mensen
1 nacht
1 maaltijd
Toegang tot wellness inbegrepen

Je yoga retreat in het hart van de natuur

Dit verblijf is inclusief :

 • Een overnachting in een klassieke tweepersoonskamer
 • Uitgebreid ontbijt
 • Yoga les (1 uur)
 • Onbeperkt toegang tot het wellnesscentrum
 • Avondmaaltijd in een brasserie (voucher €15, exclusief drankjes)
 • Lunchpakket voor je natuurwandeling (broodje, water, fruit)
 • Badset aanwezig (badjas, slippers, handdoek)

Extra kosten:

 • Behandelingen naar keuze bij te boeken
 • Als je yoga wilt doen met de alpaca’s (25€ per sessie)
 • Parkeren (€3/voertuig/verblijf)

Wandelboeken en advies over de mooiste wandelingen zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel. Aarzel niet om je door ons te laten gidsen.

Beschikbaarheid van deze aanbieding

Prijs voor één nacht doordeweeks (aankomst mogelijk tussen zondag en donderdag), uitgezonderd weekends en schoolvakanties :

 • 398 € / 2 pers.

Prijzen voor een overnachting op vrijdag, zaterdag, feestdagen…

 • 598€/ 2 pers.

Yoga retraite in België : Een ontspannen verblijf op het Domaine des Hautes Fagnes

Neem even afstand van de hectiek van alledag en dompel je onder in een periode van concentratie op welzijn, meditatie en yogabeoefening.

Doe nieuwe energie op in het hart van de natuur

Geniet van een rustgevende ervaring met ons Yoga Retreat in de Belgische Ardennen. Genesteld in dit weelderige natuurlandschap biedt ons retreat veel meer dan een eenvoudige retraite: het nodigt je uit om je geest, lichaam en ziel in balans te brengen door middel van begeleide yogasessies midden in de weelderige natuur.

De rust van het landschap voegt een therapeutische dimensie toe aan je retraite en versterkt het gevoel van voldoening en ontspanning.

Een kans om stress achter je te laten en innerlijke harmonie te ontdekken door opnieuw contact te maken met jezelf in een verjongende omgeving !

Yoga tussen de alpaca’s : Een unieke ervaring

Wij bieden je een unieke kans: yoga beoefenen in het hart van ons alpacapark. Dompel jezelf onder in een moment van diepe ontspanning door je sessie te doen in het gezelschap van deze vredige en nieuwsgierige dieren. Onder toezicht van onze yogadocent leg je je matje neer in dit natuurlijke heiligdom waar de alpaca’s, in halve vrijheid, je kunnen benaderen als hun nieuwsgierigheid is gewekt.

De zachte aanwezigheid van deze dieren voegt een kalmerende dimensie toe aan je practice, waardoor je nog dieper in het huidige moment kunt opgaan. Zorg ervoor dat je comfortabele yogakleding en geschikte schoenen draagt, sportschoenen of yogaschoenen. Het welzijn van onze dieren en jouw veiligheid zijn onze prioriteit, dus instructies worden gegeven aan het begin van elke sessie om een perfecte harmonie tussen deelnemers en onze geliefde alpaca’s te garanderen.

De combinatie van yogabeoefening en de aanwezigheid van alpaca’s staat garant voor een unieke ervaring, waarbij het beste van twee werelden wordt gecombineerd voor een moment van ontspanning, verbondenheid en vreugde.

Wat is een Yoga Retreat ?

Het is een tijd om je te heroriënteren, te verjongen en jezelf de ruimte te geven om je persoonlijke en spirituele ontwikkeling te verkennen. Op onze yoga retraite krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in verkwikkende yogasessies, meditatie te beoefenen en nieuwe energie op te doen in een vredige omgeving.

Wat zijn de voordelen van een Yoga Retreat ?

Innerlijke balans : Een yoga retraite biedt je de mogelijkheid om balans te creëren tussen je geest, lichaam en ziel door middel van zorgvuldig ontworpen yoga en meditatie oefeningen.

Stressvermindering : Door jezelf onder te dompelen in een yoga retraite kun je afstand nemen van bronnen van stress en deelnemen aan oefeningen die diepe ontspanning bevorderen.

Verbondenheid : Verken de diepe verbinding tussen je lichaam en geest door middel van yoga sessies die bewustzijn en aanwezigheid stimuleren.

Energetische vernieuwing : Yoga beoefening, mindful ademen en meditatie momenten geven u de mogelijkheid om uw energie op te laden, zodat u weer vitaal bent en klaar om uw dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Persoonlijke groei : Yoga retraites bieden ruimte voor introspectie en persoonlijke ontwikkeling. U kunt uw gedachten, emoties en aspiraties onderzoeken, wat een aanzienlijke innerlijke groei stimuleert.

Voor wie is onze Yoga Retreat ?

Onze wellness-georiënteerde yoga retreat is voor iedereen die op zoek is naar balans tussen lichaam en geest. Of je nu voor het eerst yoga doet of een ervaren beoefenaar bent, een yoga retreat biedt een welkome onderbreking van de drukte van alledag om jezelf onder te dompelen in herstellende yoga oefeningen.

Het is een ideale ervaring voor mensen die willen ontsnappen aan stress en hun innerlijke welzijn willen verkennen in een ontspannen omgeving. Of je nu op zoek bent naar rust, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een pauze voor jezelf, een yoga retreat biedt een waardevolle kans om weer in contact te komen met je innerlijke zelf.

Boek je Yoga Retreat in België op Domaine des Hautes Fagnes

Door te kiezen voor onze yoga retraite, wijd je jezelf aan je welzijn en persoonlijke ontwikkeling. In onze rustgevende, groene omgeving word je begeleid door instructeurs tijdens herstellende yogasessies, mindful meditatiemomenten en retraite-oefeningen die je ervaring meer diepgang geven.

Deze ervaring biedt meer dan alleen een uitje; het opent de deur naar innerlijke transformatie en de ontdekking van innerlijke rust in het hart van de Belgische Ardennen. Je kunt ook genieten van een lekker ontbijt en onze wellnesscenter.

Neem voor meer informatie over ons verblijf contact met ons op.