fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Wandelingen in de hoge venen

Scrol naar de hoofdinhoud
Cadre-Exceptionnel-Domaine-Des-Hautes-Fagnes

Wandeling in de Hoge Venen

Het plateau van de Hoge Venen, land van voorouderlijke geschiedenis, nodigt u uit om een ​​unieke omgeving in Europa te ontdekken.

Dit plateau bestaande uit bossen, meren en veenmoerassen herbergt zijn eigen flora en fauna die u op wandelpaden kunt verkennen.

Wandelingen in de Hoge Venen staan ​​synoniem voor ontdekking, verjonging en verandering van omgeving.

Ontdek de mooiste wandelingen

Wandel door de Hoge Venen tijdens uw verblijf in het hotel

Het Domaine des Hautes Fagnes ligt in het hart van het prachtige plateau van de Hoge Venen, in de Belgische Ardennen. Ons 4-sterrenhotel nodigt u uit voor een uitzonderlijke ervaring, waarbij een breed scala aan buitenactiviteiten wordt benadrukt, waaronder boeiende wandelingen.

Ontdek het natuurlijke erfgoed van de Ardennen tijdens een wandeling in de Hoge Venen

De Hoge Venen zijn een ware oase van rust, waar u nieuwe energie kunt opdoen in contact met de natuur. Deze unieke regio biedt een subliem natuurtafereel, met zijn mysterieuze veengebieden, zijn uitgestrekte heidevelden en zijn kronkelende beekjes.

Terwijl u verder loopt, zult u getuige zijn van de verbazingwekkende diversiteit aan fauna en flora die dit betoverende landschap bewonen. Zeldzame en beschermde soorten vinden hun toevlucht in dit toevluchtsoord, waardoor de Hoge Venen een toevluchtsoord voor biodiversiteit zijn dat het ontdekken waard is.

Cursussen aangepast voor iedereen

Wandelingen in de Hoge Venen zijn een onvergetelijke ervaring. Ze laten u toe een uitzonderlijk erfgoed te ontdekken en te genieten van de ongerepte natuur.

Of je nu nieuw bent met wandelen of gewend bent aan steile paden, er zijn routes die geschikt zijn voor iedereen. Beginners kunnen genieten van korte, toegankelijke wandelingen, terwijl uitdagingszoekers langere, steilere routes kunnen bewandelen.

Een verblijf dat ontspanning en ontdekking van de Hoge Venen combineert

Dompel uzelf tijdens uw verblijf in het hotel onder in een complete ontspanningservaring met exclusieve toegang tot het wellnesscentrum. Na een prachtige wandeling in de Hoge Venen, niets beters dan jezelf onderdompelen in onze hoogwaardige wellnessfaciliteiten.

Kom tot rust in onze rustgevende sauna’s, trakteer uzelf op een ontspannende massage of neem een ​​verfrissende duik in ons binnenzwembad. Onze spa is ontworpen om uw lichaam en geest te revitaliseren.

Onze locatie creëert een perfecte balans tussen natuurverkenning en welzijn. Uw verblijf op Domaine des Hautes Fagnes belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor al uw zintuigen.

Raadpleeg ons verblijfsaanbod en boek nu jouw moment van welzijn.