fbpx
Menu Menu
0product(en)
Minikar

Geen producten in de winkelwagen.

Vol En Montgolfière Survolant Une Grande Rivière De La Région Des Ardennes Belges En Plein Coucher De Soleil

Ballonvaart

Ontdek de magie van een ballonvaart in België

Stel je voor dat je zachtjes door de lucht zweeft en adembenemende panoramische uitzichten over de Belgische Ardennen vastlegt. Dit is een kans om het plateau vanuit een nieuw perspectief te ontdekken en de schoonheid van het landschap bij zonsopkomst of zonsondergang te bewonderen.

Een ballonvaart in België, vooral in de Hoge Venen, biedt een buitengewone ervaring waarbij ontdekkingsreizen en adrenaline samenkomen.

Beleef een onvergetelijk avontuur

Een ballonvlucht is veel meer dan alleen een avontuur; het is een onderdompeling in een schilderachtig landschap en spectaculaire luchtopnames. Geef jezelf de unieke kans om in harmonie met de hemel te zweven tijdens een boeiende ballonvaart in België.

Hoe verloopt een ballonvaart in België ?

Het avontuur begint met een afspraak op tijdstippen waarop de weersomstandigheden het meest gunstig zijn. Je wordt ontvangen door het professionele team dat je de procedure van de vlucht uitlegt en al je vragen beantwoordt.

Eenmaal aan boord van de mand, en bij het teken van de piloot, worden de branders aangezet om de ballon op te blazen. Langzaam stijgt de ballon op, wat een zowel opwindende als rustgevende sensatie creëert.

Tijdens de vlucht zweef je zachtjes over gevarieerde landschappen, wat een betoverende sfeer creëert.

Na ongeveer een uur vliegen begint de ballon langzaam te dalen voor een veilige landing. Het grondteam begeleidt je tijdens het landingsproces, en eenmaal geland neem je deel aan de traditionele ceremonie van het opvouwen van de ballon.

Daarna wordt deze onvergetelijke ervaring afgesloten met een feestelijke toast met champagne.

Wat is het beste moment voor een ballonvaart in België ?

Het beste moment voor een ballonvaart in België hangt vooral af van de seizoensgebonden weersomstandigheden. Over het algemeen bieden de lente, zomer en herfst ideale omstandigheden voor ballonvaarten.

Een lichtgevende ervaring gedurende de dag

De schoonheid van een ballonvaart in België is nauw verbonden met de verschillende lichten die het landschap verlichten. Als je ervoor kiest om vroeg in de ochtend de lucht in te gaan, word je betoverd door het zachte ochtendgloren dat langzaam de velden en bossen verlicht. De warme tinten en delicate schaduwen brengen het landschap tot leven in een rustige en serene sfeer.

Kiezen voor een vlucht in de late namiddag dompelt je onder in een heel ander kleurenpalet. De zonnestralen krijgen een gouden tint en verlichten het platteland met een betoverende gloed.

De zonsondergang biedt een bijna mystieke ervaring, met de lucht geschilderd in warme en spectaculaire tinten.

Elk vlieguur brengt een unieke lichtsfeer met zich mee die het landschap voor je ogen transformeert.

Hoe kleed je je voor een ballonvaart ?

Om volledig en comfortabel van je ballonvaart te genieten, is het essentieel om geschikte kleding te kiezen. Hier zijn enkele aanbevelingen over hoe je je moet kleden voor een ballonvaart :

  • Kies voor laagjeskleding om je aan te passen aan temperatuurschommelingen op hoogte.
  • Kies voor comfortabele kleding.
  • Neem een lichte jas of trui mee, want vroege starts kunnen fris zijn.
  • Kies voor stevige, gesloten schoenen, zoals sportschoenen of wandelschoenen.
  • Bescherm jezelf tegen de zon met een zonnebril.
  • Hotelverblijf en ballonvaart, de perfecte combinatie

Hotelverblijf en ballonvaart, de perfecte combinatie

Plan een verblijf dat ontspanning en ontdekking combineert met onze speciale aanbieding : Verblijf Vlucht. Word wakker in het comfort van onze hoogwaardige accommodatie, geniet van onze wellnessfaciliteiten en bereid je voor op een spannende luchtreis met een ballonvaart in België.

Deze unieke ervaring zorgt ervoor dat je verblijf in de Hoge Venen een onvergetelijk avontuur wordt.