Winkelmand

Toegang Wellness

Hotelgasten

50 €

verblijf

Van 12 tot 21 uur de dag van aankomst/ van 9 tot 11 uur de dag van vertrek, badmantel en pantoffels inbegrepen.

Klanten zonder Hotelverblijf

50 €

p.p / dag

Tussen maandag en vrijdag : wellness toegang van 9 tot 21 uur : 50€ per persoon  (op reservatie).  

Op zaterdag en zondag (feestdag) wellness toegang mogelijvan 9 tot 21 uur : 50€ per persoon  (op reservatie)  mits een extra behandeling van minimum 100 € per persoon.

Badmantel en pantoffels inbegrepen.

Kinderen tot 16 jaar

25 €

p.p / per dag

Toegang van 18-22 uur, zonder badjas, zonder slippers

Voor informatie, staan ​​wij tot uw beschikking per telefoon
(+32) 080 44 69 87 of per mail :  wellness@dhf.be

Algemene Voorwaarden

Reservaties

Wij raden u ten stelligste aan uw verzorgingen op voorhand te reserveren. Zo kunnen wij u verschillende tijdstippen voorstellen. Na de reservatie van uw verblijf kan u een e-mail sturen naar wellness@dhf.be. Wij raden af uw reservatie ter plaatse te doen, mogelijk is het tijdstip van uw voorkeur dan niet meer beschikbaar.

Uw afspraak

Wij raden u aan 5 à 10 min voor aanvang van uw verzorging aanwezig te zijn in aangepaste kledij (badpak, badmantel pantoffels). U wacht in het salon bij de ingang van het wellnesscentrum waar men u komt ophalen.

Waardevolle voorwerpen

Wij raden u aan deze voorwerpen en uw juwelen achter te laten in de safe in uw kamer of in uw locker. Het welnesscentrum kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal of verlies in de spa.

Kleding tijdens de verzorging

Het is belangrijk dat u zich comfortabel en ontspannen voelt. Onze therapeutes zorgen ervoor dat uw intieme delen bedekt zijn. Voor uw comfort is wegwerp ondergoed beschikbaar. Dit is verplicht te gebruiken. Het beneden stuk van uw badpak mag u behouden wanneer het droog is.

Gezondheid

Indien u twijfels hebt over uw gezondheid raadpleeg dan uw huisarts voor reservatie. Onze spa is geen medische ruimte en onze verzorging heeft uw welzijn als enig doel.

Wijzigingen en annulaties

Voor elke wijziging of annulatie dient u zich rechtstreeks per e-mail tot het wellnesscentrum te richten en dit tenminste 5 dagen voor aanvang van de verzorging. Daarna zal elke verzorging volledig aangerekend worden. Bij afwezigheid zal een gereserveerde verzorging aangerekend worden.

Wellevendheid

Wij vragen aan onze klanten om de stilte te bewaren bij aankomst en gedurende de ganse duur van hun verblijf in ons welnesscentrum. Onze klanten willen uitrusten ver van alle rumoer. Ons personeel is opgeleid en gemachtigd om kalmte en stilte te vragen. Wie deze regels niet respecteert zal verzocht worden het centrum te verlaten.

Dranken

Wij raden u aan zich regelmatig te hydratheren voor en na uw behandelingen met water of de kruidenthee die wij ter beschikking stellen. Voor uw veiligheid zijn dranken in glazen bekers of flessen verboden. U mag wel in badjas een koffie of cocktail gaan degusteren in onze brasserie.

Special Deals

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken