Winkelmand

Kan U niet blijven overnachten in het hotel ?

GENIET DAN VAN EEN DAGJE IN ONZE SPA

Uw agenda laat het niet toe te blijven overnachten maar u wil toch de dagelijkse stress kwijtraken en uw hoofd leeg maken? Het Domaine des Hautes Fagnes denkt ook aan u: ons wellnesscentrum is ook beschikbaar voor één dag.
De twee accomodaties (indoor – outdoor), de behandelingen (massage, scrub, …) en de Brasserie staan ter beschikking, ook als u niet in ons hotel logeert.

Ontdek het wellnesscenterONTDEK ONZE VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN
EEN DAGJE WELLNESS

ALS KOPPEL OF MET VRIENDEN IS ALLES MOGELIJK

Een dagje wellness…. wat een droom! Langs de prachtige wegen van de Hoge Venen komt u ‘s morgens aan bij ons hotel. U bent ontspannen, u weet dat er een mooie, deugddoende dag voor u ligt. Bij aankomst ontvangt u badjas en pantoffels en kan u genieten van onze indoor en outdoor wellness accomodaties.

UW DAG BEGINT BUITEN

WANT DIT IS UNIEK IN BELGIE

Onze outdoor installaties hebben u veel te bieden. U kan relaxen in het bubbelbad, er is een zone waar u in alle rust en privacy kan genieten van de zon. Daarna misschien naar de modern, intieme ruimtes waar u in de sauna alle onreinheden uit de huid verwijdert. In de infrarood zone ontspant u uw rugspieren.

Ontdek

De video van het wellnesscentrum

INDOOR

OMDAT HET ER PRACHTIG IS

Het interieur is ontworpen voor uw welzijn. De ruimtes zijn intiem en bieden een vrij uitzicht naar buiten. Het zwembad neemt de belangrijkste plaats in. Twee saunas, een hammam en een bubbelbad bieden rust en ontspanning. Er staan twee relaxatie zones ter beschikking.

Flash Deals

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken