Moet u ook altijd op zoek naar een geschikte plek en verfrissende ideeën voor de organisatie van seminaries en teambuilding?  Dit is iets voor u.

Een geschikte plek vinden  … het is niet gemakkelijk!    Nochtans, het Domaine des Hautes Fagnes zal aan al uw wensen voldoen.  Gelegen in een prachtige omgeving in de Ardennen, in het oosten van Wallonië, vormt het de ideale plaats voor de organisatie van een seminarie, een vergadering zonder overnachting, een incentive, een teambuilding, een personeelsfeest…

Binnen de 24 u krijgt u een prijsofferte en wordt een bezoek aan ons etablissement ingepland om uw evenement tot in de puntjes voor te bereiden.

Seminaire-entreprise-fagnes-ardennes

Waarom voor ons kiezen?

Er bestaat geen mooiere streek in BELGIE

weekend-ardennes-belge-hotel

De omgeving rond het hotel is uitstekend geschikt om te werken, creatief te zijn en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

De geborgenheid van deze unieke plek zal de verbondenheid binnen uw groep verstevigen,   onontbeerlijk om uw evenement te laten slagen. Of het nu een seminarie, een incentive, een teambuilding of een opleiding is .

Reserveer nu dit uitzonderlijke seminarie – aanbod

Waarom uw evenement bij ons organiseren?

Wij hebben een uitgebreide keuze aan activiteiten.

Activité_equipe_teambuilding

Wij bieden verschillende activiteiten aan in de omgeving én in het hotel zelf:  workshop “cocktails”, degustaties van wijnen en Italiaanse nagerechten,  coaching en ateliers om het werken in groep te verbeteren, ateliers: bureauwerk, rugproblemen vermijden, Brouwerij Peak Beer.

Adrénaline, Exploraid, Weventures organiseert unieke activiteiten zoals:

  • Degustatie en ateliers “zythologie” (= bierologie)
  • Atelier cocktails
  • Atelier chocolade
  • ZEN activiteiten zoals Tai chi, Djembé….
Reserveer dit aanbod aan de beste prijs

Het neusje van de zalm!

Een verfijnde keuken met lokale producten

Vergeet de eeuwige “sandwiches”! Tijdens de duur van uw activiteit kunnen de deelnemers in onze brasserie of restaurant genieten van lokale bieren, cocktails en gerechten gaande van een salade “terre et mer” tot meer traditionele gerechten.   ’s Avonds ontvangt ons gastronomisch restaurant u met verfijnde gerechten bereid met producten van de streek.  Onze ploeg stelt met u het menu samen dat de smaakpapillen van uw deelnemers zal verwennen.

De kers op de taart!

Een wellness centrum voor de ganse groep … of voor de liefhebbers.

Het welzijn van het personeel staat voorop bij de directie en de verantwoordelijken van human resources.  Ons centrum verlost uw medewerking van hun spanningen en doet hun kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.  De wellness werd in juni 2019 volledig vernieuwd en zal zeker bijdragen tot de tevredenheid van de ganse groep.  Geloof ons, het loont de moeite.

Ontdek het hotel-spa Domaine des Hautes Fagnes met deze video

  • Lees de laatste reviews onderaan de pagina
  • Het hotel werd grotendeels gerenoveerd: het wellness centrum is gloednieuw, de restaurants werden heringericht, sommige kamers en badkamers werden volledig gerenoveerd

Vraag ons een offerte …. Gratis en zonder verplichtingen!

Voor de organisatie van uw teambuilding en voor de huur van een seminariezaal met daglicht en zicht op de natuur, neemt u best contact op met  Valérie van onze business afdeling. Zij is specialiste in het plannen van uw personeelsfeesten en B2B activiteiten.  Zij zal u helpen om van uw evenement een groot succes te maken

Inlichtingen per mail

Stuur ons uw bericht met uw naam en uw verlangens. Wij antwoorden binnen de 4u en sturen u een offerte binnen de 24 u.

Boek per email

Telefonisch contact

Ons departement B2B is telefonisch bereikbaar in het Frans, Nederlands, Engels en Duits

Boek per telefoon : 080 44 69 87