Menus

Domaine menu - 3 gangen

49 €

Voorgerecht – Hoofdschotel – Dessert

Ontdekkingsmenu – 4 gangen

65 €

Voorgerecht – Hoofdschotel – Kaasschotel – Dessert

Degustatiemenu - 5 gangen

79 €

Twee voorgerechten – Hoofdschotel – Kaasschotel – Dessert

Eten en wijn paren

Domaine menu

30 €

Ontdekkingsmenu

35 €

Degustatiemenu

40 €

Domaine menu

Gerookte zalm, mierikswortel,
Komkommer, witte radijs
Ou
Wit van de Prei, ei, gerookt spek, parmezaan,
Espuma van salade
**********
Kabeljauw met zijn groetjes,
Botersaus
Ou
Kapoen, zoete aardappel puree
Gestoofde wortel en saus van witte porto
**********
Selectie van onze Kaasmeester (Supplement van 12€ pp.)
**********
Herbewerkte aardbeien carpaccio
Ou
De sfeer van Chocolade, pralinekaramel en zijn knapperig koekje
 
Menu Prijs: 49€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 79€ pp.

Ontdekkingsmenu

Gerookte Forel, schotsalade
olijven, wasabi, groenten
Ou
Eendelever, Peer
Chutney van mango, karamel van Armagnac
**********
Geroosterde zeeduivel, Ardense worst,
Purée van selderij en rode wijn saus
Ou
Ossenhaas Rubia Galega, artisjok,
tomaat en amandelen, kalfsaus
**********
Selectie van onze Kaasmeester
**********
Framboos en zijn bosvruchten
Ou
Maanlicht en zijn declinatie van smaak
   
Menu Prijs: 65€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 100€ pp.

Degustatiemenu

Wit van de Prei, ei, gerookt spek, parmezaan,
Espuma van salade
Ou
Gerookte zalm, mierikswortel,
Komkommer, witte radijs
**********
Risotto Pesto Basilic,
rivierkreeft, kruisbessen
Ou
Eendelever, Peer
Chutney van mango, karamel van Armagnac
**********
Riviervis filet, groene linzen
Sap van schaaldieren
Ou
Lamskroontje, met notenkorstje, vergeten groenen, aardappelenkoek, tijm
**********
Selectie van onze Kaasmeester
**********
Het palet van de schilder met Yuzu, Tonka,
Mascarpone en praliné op een Braziliaanse Crumble
Ou
Herbewerkte aardbeien carpaccio
 
Menu Prijs: 79€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 119€ pp.

De voorgerechten

Gerookte zalm

21 €

Mierikswortel, komkommer, witte radijs

Gerookte Forel

21 €

Schotsalade, olijven, wasabi, groenten

Wit van de Prei

19,5 €

Ei, gerookt spek, parmezaan, Espuma van salade

Eendelever

22,5 €

Peer, Chutney van mango, karamel van Armagnac

Risotto Pesto Basilic

22,5 €

Rivierkreeft, bosvruchten

Vissen en schaaldieren

Kabeljauw met zijn groetjes

28 €

Botersaus

Riviervis filet

31 €

Groene linzen, Sap van schaaldieren

Geroosterde zeeduivel

29 €

Ardense worst, purée van selderij en rode wijn saus

Snoekbaars

30 €

Fettucinis van koolrabi

Vlees en gevogelte

Ossenhaas Rubia Galega

34 €

Artisjok, tomaat en amandelen, kalfsaus

Kalfshartzwezerik

35 €

Kreeftenklauw, miso

Lamskroontje

34 €

Met notenkorstje, vergeten groenen, aardappelenkoek, tijm

Kapoen

29 €

Zoete aardappel puree, gestoofde wortel en saus van witte porto

Vegan

Burrata di Bufala met zijn assortiment tomaten

19 €

Basilicolie en toast

Schotsalade

21 €

Olijven, wasabi, groenten

Wit van prei

19,5 €

Ei, parmezaan, Espuma van salade

Risotto “Vialone Nano” van Basilic

22,5 €

Groenten jus

Desserts

De sfeer van Chocolade, pralinekaramel en zijn knapperig koekje

17,5 €

Framboos en zijn bosvruchten

17,5 €

Herbewerkte aardbeien carpaccio

17,5 €

Het palet van de schilder met Yuzu, Tonka, mascarpone en praliné op een Braziliaanse Crumble

17,5 €

Maanlicht en zijn declinatie van smaak

17,5 €

Selectie van onze Kaasmeester

17,5 €

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken