Menus

Domaine menu - 3 gangen

45 €

Voorgerecht – Hoofdschotel – Dessert

Ontdekkingsmenu – 4 gangen

55 €

Voorgerecht – Hoofdschotel – Kaasschotel – Dessert

Degustatiemenu - 5 gangen

69 €

Twee voorgerechten – Hoofdschotel – Kaasschotel – Dessert

Eten en wijn paren

Domaine menu

25 €

Ontdekkingsmenu

30 €

Degustatiemenu

35 €

Domaine menu

Carpaccio van Saint-Jacques, Ardense ham « La Fagnarde »,
hazelnootolie en roze peperbessen.
Ou
Duo van paté en terrine uit de Venen,
Eifelbrood, cranberries
**********
Zeebaars, garnalen,
visbouillon en tarwe
Ou
Eendenborst « Col vert », chutney,
truffelpuree met artisanale biersaus
**********
« Financier » koekje, peer,
chocolade, Mascarpone
Ou
« Parfait glacé » geserveerd alse en « Dame blanche »,
chocolade, vanilleslagroom
 
Menu Prijs: 45€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 70€ pp.

Ontdekkingsmenu

Kreeft, kokosbonen, spek,
schaaldieren saus en uien
Ou
Marinade van hert,
kweepeer en wilde peper
**********
Turbot in « Baileu-korstje »,
risotto met bospaddenstoelen
Ou
Ossenhaas, gekonfijte uien,
foie gras en Port
**********
Assortiment regionale kazen,
vijgen- en amandelbrood
**********
Citroentaart,
meringue, sorbet
Ou
« Blanc mangé », praliné crumble,
citrusvruchten sorbet
   
Menu Prijs: 55€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 85€ pp.

Degustatiemenu

Bos champignon, ei « Parfait »,
mendiants en truffels
Ou
Carpaccio van Saint-Jacques, Ardense ham « La Fagnarde »,
hazelnootolie en roze peperbessen.
**********
Kreeft, kokosbonen, spek,
schaaldieren saus en uien
Ou
Pompoen velouté, gerookte boerenspek,
bloemkool gremolata
**********
Zeebaars, garnalen, visbouillon en tarwe
Ou
Hertenfilet, peperkoeksaus, gegrilde champignon,
vijgen in rode wijn
**********
Assortiment regionale kazen, vijgen- en amandelbrood
**********
Citroentaart, meringue, sorbet
Ou
« Blanc mangé », praliné crumble, citrusvruchten sorbet
 
Menu Prijs: 769€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 104€ pp.

De voorgerechten

Bos champignon

18 €

Ei « Parfait », mendiants en truffels

Carpaccio van Saint-Jacques

18 €

Ardense ham « La Fagnarde », hazelnootolie en roze peperbessen.

Duo van paté en terrine uit de Venen

16 €

Eifelbrood, cranberries

Pompoen velouté

14 €

Gerookte boerenspek, bloemkool gremolata

Marinade van hert

18 €

Kweepeer en wilde peper

Vissen en schaaldieren

Zeebaars

24 €

Garnalen, visbouillon en tarwe

Turbot in « Baileu-korstje »

28 €

Risotto met bospaddenstoelen

Kreeft

30 €

Kokosbonen, spek, schaaldieren saus en uien

Vlees en gevogelte

Ossenhaas

33 €

Gekonfijte uien, foie gras en Port

Hertenfilet

30 €

Peperkoeksaus, gegrilde champignon, vijgen in rode wijn

Eendenborst « Col vert »

30 €

Chutney, truffelpuree met artisanale biersaus

Vegan

Burrata di Bufala met zijn assortiment tomaten

19 €

Basilicolie en toast

Schotsalade

21 €

Olijven, wasabi, groenten

Wit van prei

19,5 €

Ei, parmezaan, Espuma van salade

Risotto “Vialone Nano” van Basilic

22,5 €

Groenten jus

Desserts

« Financier » koekje

10 €

Peer, chocolade, Mascarpone

Citroentaart

11 €

Meringue, sorbet

« Blanc mangé »

10 €

Praliné crumble, citrusvruchten sorbet

« Parfait glacé » geserveerd alse en « Dame blanche »

12 €

Chocolade, vanilleslagroom

Assortiment regionale kazen

17 €

Vijgen- en amandelbrood

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken