Menus

Domaine menu - 3 gangen

55 €

Voorgerecht – Hoofdschotel – Dessert

Degustatiemenu - 5 gangen

75 €

Twee voorgerechten – Hoofdschotel – Kaasschotel – Dessert

Eten en wijn paren

Domaine menu

25 €

Degustatiemenu

45 €

Domaine menu

Crème van butternutsoep, beuken-gerookt hoeve spek
met honing van eigen productie (1), duxelles van oesterzwammen.

Of

Forelfilet van Ondenval (2), saffraansaus van Cotchia (3),
Yuzu citroenemulsie, brioche, forelkaviaar en gembergelei.

*****

Gepocheerde koolvis, parelcouscous,
emulsie van groentesap met kruiden.

Of

Geel gevogelte, spruitjes op 3 manieren,
appel met kapje (4) en bisque van schaaldieren.

*****

“Cûte peûre” (5), peren-noten crumble,
witte chocolade ganache, speculaas tuile, vanille ijs met boter
Of

De smeltende chocolade bol
met kirsch zoals een “Forêt Noire

 
Menu Prijs: 55€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 75€ pp.

Degustatiemenu

Sashimi van zeebrasem met mirin en rijstazijn, mousse van haring,
guacamole, koolrabi augurken, granaatappel en inktvis tuile.

Of

Butternut room soep, beuken-gerookte boerderij spek en
met onze eigen honing, oesterzwam duxelles.

*****

Perzik met schelpdieren en zeevruchten,
kokosbonen, jodiumhoudende Cotchia saffraan fumet.

Of

Houtduif, aubergine kaviaar,
pastinaakpuree en bosbessen espuma.

*****

Filet van griet, snijbiet en mandarijn, lente-ui, pompoenpuree,
Ardeense ham chips en wintertruffel emulsie.

Of

Achterste biefstuk in lage temperatuur, gegrilde panicaut,
peer van het plateau van Herve met rode wijn, Fontenay met selderij en hoeveboter.

*****

De regionale kaaswagen…

*****

De smeltende chocolade bol
met kirsch als een “Zwarte Woud

Of

De citroentaart opnieuw bekeken,
geflambeerd voor je neus met “Eau de Villée”

   
Menu Prijs: 75€ pp.
Prijsmenu met wijnpaar: 120€ pp.

De voorgerechten

Butternut-roomsoep met beuken-gerookt boeren spek

18 €

en gelakt met onze eigen honing (1), oesterzwam duxelles.

Forelfilet van Ondenval (2), saffraansaus van Cotchia (3)

18 €

Yuzu citroenemulsie, brioche, forelkaviaar en gembergelei.

Sashimi van zeebrasem met mirin en rijstazijn

19 €

Mousse van haring, guacamole, koolrabi augurkjes, granaatappel en tuile van inktvisinkt.

Perzik met schaaldieren en zeevruchten

21 €

Kokosbonen, jodiumhoudende Cotchia saffraan fumet (3).

Houtduif, aubergine kaviaar

20 €

Pastinaakpuree en bosbessen espuma.

Vissen en schaaldieren

Gepocheerde koolvis, parelcouscous,

24 €

Emulsie van groentesap met kruiden

Filet van griet, snijbiet en mandarijn, ui

30 €

Pompoenpuree, krokante Ardense ham en wintertruffelemulsie

Vlees en gevogelte

Geel gevogelte, spruitjes op 3 manieren

27 €

Appelkurk en schaaldieren bisque.

Achterbiefstuk in lage temperatuur, gegrilde panicaut

30 €

Peer van het plateau van Herve met rode wijn, Fontenay met selderij en hoeveboter.

Desserts

De regionale kaaswagen...

18 €

Stel uw eigen trio van kazen samen uit onze selectie.

"Cûte peûre" (4), peren-noten crumble

11 €

Witte chocolade ganache, speculaas tuile, vanille roomijs met boter.

Lemon pie revisited

12 €

Geflambeerd voor je neus met "Eau de Villée"

De smeltende chocolade bol

15€

met kirsch zoals een "Forêt Noire

Hoe te boeken ?

Het Hotel Domaine des Hautes Fagnes heeft een een gemiddelde beoordeling van 4 / 5 op 677 geverifieerde meningen van echte klanten.

Boek per mail

Stuur ons een bericht met uw naam, data van reservering.
We doen er alles aan om te reageren in minder dan 12 uur.

Boek per mail : info@dhf.be

Boek per telefoon

Klantenservice 7 dagen per week tot uw beschikking.
Van maandag tot vrijdag van 8- 22 uur.
Zaterdag en Zondag : 9-19 uur

Boek per telefoon : 080 44 69 87

Online boeken

Gemakkelijk en sneller (minder 4 minuten) : boek het verblijf van uw keuze op de gewenste data. Vollledig veilig.

Online boeken